Konya Ermenekliler Derneği öğretmenleri buluşturdu

Konya Ermenekliler Derneği öğretmenleri buluşturdu

Konya Ermenekliler Derneği (KONER) Öğretmenler Günü nedeniyle dernek binasında dernek üyesi öğretmenlerle, dernek üyelerinin öğretmen eşlerini buluşturdu

Programa öğretmenlerden yoğun bir ilgi vardı. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve aramızdan ayrılan bütün öğretmenler için saygı duruşu yapıldı. İstiklal Marşı okunduktan sonra konuşan Konya Ermenekliler Derneği Başkanı Ahmet İleri programa katılan öğretmenlere teşekkür ederek,  “Hz. Ali Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum dediği gibi, bizlerin üzerimizde emeği olan öğretmenlerimizin hiçbir zaman haklarını ödeyemeyiz.  Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı hayata hazırlayan, bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Bugünkü programımıza davetimizi kırmayıp katıldığınız içinde teşekkür ediyorum. Burada başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve aramızdan ayrılan bütün öğretmenlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Sizlerle birlikte bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum” dedi.

Programa katılan öğretmenler,  günün önemi üzerine konuşmalar yaparak şiir okudular. Dernek yönetimine de böylesine anlamlı bir program düzenledikleri içinde teşekkür ettiler. Daha sonra Renklerin Dili Grubu üyeleri Saime Sayan, Gülay Erkan, Nuran Azdural, Zeynep Kılıç, Zehra Songür, Özcan Şenel ve Zehra Akbaş’ın karma resim sergisi açılışı yapıldı. Karma resim sergisi 10 gün süre ile dernek binasında açık kalacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.