Konya Enerji  Zirvesi’ne hazır

Konya Enerji Zirvesi’ne hazır

Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı 27 Nisan’da başlıyor. KASKON Fuarcılık Genel Müdürü Tayfun Öztürk, seneye uluslararası bir fuar yapacaklarının müjdesini vererek, “Konya'yı fuar merkezi haline getireceğiz” dedi

3. Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı, Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası ve ASKON Konya Şubesi öncülüğünde KASKON Fuarcılık tarafından 27-28-29 Nisan 2023 tarihlerinde, Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde "Türkiye Yüzyılı'nda Konya'nın Enerjisi Türkiye'yi Aydınlatıyor" teması ile gerçekleşecek.

210 FİRMA, 30 BİN ZİYARETÇİ

"3. Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı" bilgilendirme toplantısı Dedeman Otel'de düzenlendi. Kaskon Fuarcılık Genel Müdürü Tayfun Öztürk, Konya'yı fuar merkezi haline getireceklerini söyledi. Konya'nın ilerleyen süreçlerde yenilenebilir enerjinin merkezi olacağını ifade eden Öztürk, "Her yıl Selçuklu Kongre Merkezi'nde fuarımızı icra ediyoruz. Bu yıl da 27,28,29 Nisan tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz fuara yaklaşık 210 firma ve 30 binin üzerinde ziyaretçi bekliyoruz. Bu yıl 8 bin metrekare alana taşındık. Ben inanıyorum ki 8 bin metrekare seneye 16 bin metrekare olacak. Bu yıl Azerbaycan'dan bir heyeti gelecek ve seneye uluslararası bir enerji fuarı yapacağız. “Konya’yı, Türkiye’deki güneş enerjisine dayalı elektrik üretim tesisi yatırımlarının en önemli "ev sahibi; bu yatırımlar için ihtiyaç duyulan malların, hizmetlerin ve teknolojilerin üretildiği, yeni ve ileri güneş enerjisi teknolojilerinin geliştirildiği ve geliştirilen teknolojilerin ihraç edildiği bir endüstri bölgesi durumuna getirmektir. Bundan sonraki hedefimiz Konya'yı fuar şehri yapmak” diye konuştu.

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.