Konya dev fabrikayla ekonomiye katkı sağlayacak: Yüzlerce kişi istihdam edilecek

Konya dev fabrikayla ekonomiye katkı sağlayacak: Yüzlerce kişi istihdam edilecek

Türkiye'nin en büyük teknoloji yatırımlarından biri Konya'ya yapılıyor.

ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, “Türkiye'nin en büyük teknoloji yatırımlarından birini yapmaya hazırlanıyoruz. Şehrimize bir batarya fabrikası kuruyoruz. Cuma günü resmi kurulum tamamlanacak” ifadelerini kullandı

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Konya Şubesi, 'Aileler Buluşuyor' programında bir araya geldi. Mavera Düğün ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen programa AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, yönetim kurulu üyeleri ve 400'e yakın ASKON üyesi aileleri ile birlikte katıldı.

adsiz-004.jpg

Programın açılış konuşmasını yapan ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, "Birlik ve beraberliğimizin nişanesi olan kardeşlik duygusu ile bugün ASKON ailesi olarak hep birlikte olmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. ASKON 1998 yılında İstanbul' da kurulmuş olup 2005 yılında ise Konya şubemiz kurulmuştur. ASKON olarak, ülkemizin maruz kaldığı her türlü zorluğa rağmen birlikte kanat çırpmaktan hiçbir zaman vazgeçmedik. Hiçbir zaman da vazgeçmeyeceğiz. Bu konuda sizler adına burada tekraren söz veriyoruz" dedi.

ŞEHRE KATMA DEĞER SAĞLADIK

Proje üretmeye de devam ettiklerini dile getiren Sinacı, "Çumra OSB'nin şehre kazandırılmasına vesile olduk. Bugün yatırımcılarımız fabrikalarını yapmaya başladı. Şimdi de Türkiye'nin en büyük teknoloji yatırımlarından birini yapmaya hazırlanıyoruz. Şehrimize bir batarya fabrikası kuruyoruz. Cuma günü resmi kurulum tamamlanacak. Tredium Batarya Tesisimiz ülke ekonomisine önemli katkılar sunacak" diye konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun da, ASKON'un önemli bir birlikteliğe imza attığını dile getirdi. Sorgun, " Siz bu ülkenin kahramanlarısınız. İstihdama, üretime, ihracata katkı sağlıyorsunuz. Biz her zaman yanınızdayız” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum