Konya Büyükşehir Belediyesi karla mücadelede sınıfta kaldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi karla mücadelede sınıfta kaldı!

Konya'da etkili olan kar yağışının ardından cadde ve sokaklar buz pistine döndü. Ana arterlerde trafik durma noktasına geldi.

Konya'da etkili olan kar yağışının ardından cadde ve sokaklar buz pistine döndü. Ana arterlerde trafik durma noktasına geldi. Vatandaşlar, yolda yürümekte zorlandı. Belediyelerin kar yağışına hazırlıksız yakalandığı noktasında vatandaş tarafından özellikle sosyal medya üzerinden ciddi eleştiriler yapıldı.

adsiz-003.jpg

Bir vatandaş, sosyal medyadan “Beyhekim Hastanesi yolunu açmak saat 08.00'den sonra mı aklınıza geldi” diyerek, belediyeye tepki gösterdi. Bir vatandaş da “Bilmiyorum Konya'da var mı? Kar yağdı farkında mısınız? Yollar buz pisti gibi. Sabah 06.40'tan beri trafikteyim. Kardan haberiniz olsaydı, çalışma olurdu” diyerek, Konya Büyükşehir Belediyesi'ne kızdı. Bir vatandaş da tuzlama çalışmalarını yetersiz bulduğunu söyleyerek, “Keşke azıcık yolları tuzlasaydınız. Tepeleri aşarak işe geldik” dedi.

adsiz-005.jpg

Konya Büyükşehir Belediyesi'ni etiketleyerek vatandaşlar, “Lütfen yolları temizleyiniz” çağrısında bulundu. Bir vatandaş ise sinirlenerek, “Konya Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmeti. Doğal buz pisti. Sıcak ofisinizden çıkın da bakın yolların haline” dedi. Bir vatandaş da yolda kalan belediye otobüsünün fotoğrafını paylaşarak, “Yolcular otobüs itiyor falan. Dağın tepesindeki hastaneye çıkan insanlar var.

adsiz-007.jpg

Çünkü araçlar çıkamıyor. Neden acaba” dedi. Bir vatandaş da kar ve buzlanmadan dolayı otobüslerin organize sanayi bölgesine girmediğini aktardı. İnsanların Bilim Merkezinden iş yerlerine yürümek zorunda kaldığını dile getiren bir vatandaş, “İBB'yi karla mücadelede kınayan partinin belediyesi olarak dümdüz şehirde neden karla mücadelede başarısızsınız” dedi.

EYYÜB KARAKUZU

 

adsiz-008.jpg

 

adsiz-009.jpg

 

adsiz-010.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum