Konya Büyükşehir Belediyesi 83 adet otobüs kiralayacak

Konya Büyükşehir Belediyesi 83 adet otobüs kiralayacak

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi ve ilçelerde toplu ulaşım hizmetlerinde kullanılmak üzere en az 2022 model, klimalı, otomatik vites 83 adet şoförsüz araç kiralayacak. 1 yıl içinde otobüslerin hepsi teslim edilecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi, 2022 yılının Haziran ayından bu yana toplu ulaşım araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Eski otobüslerin seyir halindeyken sürekli arıza vermesi, yolcuların bir otobüsten başka bir otobüse taşınması, yeni araç alımını zorunlu kılmıştı. En son bu yılın şubat ayında 53 yeni otobüs alınmıştı ve şehirdeki yeni otobüs sayısı 180'e çıkarılmıştı. Bu araçların toplam güncel maliyeti de 1 milyar 311 milyon lirayı bulmuştu.

a3rektidbyss4xreezvayofw5jlwhaao2hzru4f5.jpg

BELİRLENEN İLÇELERE DE GÖNDERİLECEK

Konya Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı, ihaleye çıktı. Belediye, 83 adet otobüs kiralayacak. Otobüsler, şoförsüz kiralanacak ve Konya şehir merkezi ve ilçelerde toplu ulaşım hizmetlerinde kullanılacak. Otobüsler, Konya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından belirlenecek olan bölgelerde kullanıma sunulacak. Araçların teslimi, 365 gün içinde tamamlanacak. İlk otobüs, sözleşme imzalandıktan 10 gün sonra gönderilecek.

gpzepvlphqdmpucohdemaa4ovigy67wuj0jis154.jpg

OTOBÜSLER EN AZ 2022 MODEL OLACAK

İhale, 26 Temmuz 2024 tarihinde Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yerleşkesi İhale Salonu'nda saat 10.30'da gerçekleştirilecek. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek. İstekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecek. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemeyecek. Otobüsler, en az 2022 model, klimalı, otomatik vites olacak.

EMRE ÖZGÜL

otobussss.png

ihaleeee.png

Kaynak:Emre Özgül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum