Konya bu takımı yalnızlığa terk etti

Konya bu takımı yalnızlığa terk etti

“1922 Konyaspor taraftar olarak, şehir olarak yalnız bırakılıyor, Konya şehrinin futboldaki bu genç oluşuma çok destek vermesi gerekiyor. Üzerimize oynanan hakem oyunlarına birlik olarak çok daha güçlü tepki veririz” dedi

1922 Konyaspor Kulüp Başkanı Osman Avcıoğlu takımın her anlamda yalnız bırakıldığını dile getirerek, “1922 Konyaspor taraftar olarak, şehir olarak yalnız bırakılıyor, Konya şehrinin futboldaki bu genç oluşuma çok destek vermesi gerekiyor. Üzerimize oynanan hakem oyunlarına birlik olarak çok daha güçlü tepki veririz” dedi TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden 1922 Konyaspor sezonun 31. hafta maçında sahasında Derince Belediyespor’a 1-0 yenildi. 32 puanla 14. sırada yer alan yeşil-beyazlı ekibin ateş hattıyla arasında 2 puanlık bir fark bulunuyor. Yavru Kartal sezonun 32. hafta maçında en yakın takipçisi olan ve 31 puanla 15. basamakta bulunan Edirnespor ile deplasmanda karşılaşacak.

344206940-1267758190535776-8186778684477779639-n.jpg

BAŞKAN AVCIOĞLU: YALNIZ BIRAKILIYORUZ

1922 Konyaspor Kulüp Başkanı Osman Avcıoğlu kümede kalma adına zorlu bir mücadele içinde olduklarını ancak bu mücadelede çok yalnız bırakıldıklarını ifade etti. Avcıoğlu şehrin ve taraftarın desteğini alamadıkları için hakemlerin içeride ve dışarıda aleyhlerine çok rahat kararlar verildiği söyleyerek: “ Konya şehrinin futboldaki bu genç oluşuma çok destek vermesi gerekiyor. 1922 Konyaspor Kulübü olarak gerçekten çok yalnız bırakılıyoruz. Derince maçında sahadan 1-0 yenik ayrıldık. İnanın bu maçta stadımız dolu olsaydı bu maçı çok rahat kazanırdık. Ayrıca hakemin penaltı vermediği pozisyonda hakem üzerinde haklı bir baskı oluşturabilirdik. Ama ne yazık ki desteğimiz olmadığı için bunları yapamıyoruz. Sesimizi gür bir şekilde çıkaramıyoruz. Biliyorsunuz hakemler konusunda çok rahatsız. Kütahya maçında uydurulan penaltılar, Derince maçında verilmeyen penaltı bunun gibi birçok örnek verilebilir. Tüm bunlara rağmen futbolcularımız 11 puan toplamayı başardı. Şehrimiz ve taraftarımız bu takımı yalnız bırakmasaydı şuanda çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. Şehrimiz ve taraftarımız bu takıma destek olursa hakkımızı arama konusunda sesimiz çok rdaha gür çıkacaktır. Sesimiz daha gür çıktığı vakit te inanıyorum ki bunun karşılığında hak ettiğimizi alacağız. Tek isteğim şehrin ve taraftarın takımına destek çıkması. İnşallah kalan haftalarda gerekli puanları alıp şuan olduğu gibi sezon sonunda küme düşme hattının üzerinde ligi tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.

KONYASPOR KRİTİK MAÇLARINI DEPLASMANDA OYNAYACAK

1922 Konyaspor kalan 3 haftada Hacettepe ile iç sahada Edirnespor ve Şile Yıldızspor ile dış sahada karşılaşacak. Yavru Kartal buhafta ile birlikte 2 hafta dış sahada puan kovalayacak. Yeşil-beyazlı ekip 32. hafta deplasmanda en yakın takipçisi ve 31 puanla 15. sırada yer alan Edirnespor ile sezonun final maçlarından birine çıkacak. 1922 Konyaspor bu zorlu maçın ardından 26 puanlı ve 17.sırada bulunan Şile Yıldızspor ile deplasmanda bir başka final maçına çıkacak. Bu maçlar Yavru Kartal’ın ligdeki kaderini belirleyecek. 1922 Konyaspor sezonun son hafta maçını ise evinde Hacettepe ile oynayacak.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum