Konya Beyaz Örtüye Büründü, Uçak Seferleri İptal Edildi

Konya Beyaz Örtüye Büründü, Uçak Seferleri İptal Edildi

Konya'da gece saatlerinde başlayan ve gündüz de devam eden kar yağışı, şehri beyaza bürüdü. Kar nedeniyle Konya'ya yapılan uçak seferleri de iptal edildi. Sabah saatlerinden itibaren etkisinin artıran yağışın ardından sabah işlerine gitmek...

Konya'da gece saatlerinde başlayan ve gündüz de devam eden kar yağışı, şehri beyaza bürüdü. Kar nedeniyle Konya'ya yapılan uçak seferleri de iptal edildi. Sabah saatlerinden itibaren etkisinin artıran yağışın ardından sabah işlerine gitmek üzere yola çıkan vatandaşlar, mevsimin ilk karını heyecanla karşıladı.

Konyalılar, güne beyaz örtüyle uyandı. Mevsimin ilk karını sevinçle karşılayan Konyalılar, park ve bahçelere çıkarak kar topu oyunları oynadı. Vatandaşlar özellikle Alaaddin Tepesi, Mevlana Müzesi çevresi ve Zafer'de kar topu oynadı.

Kar yağışına en çok sevinen ise çocuklar oldu. Özellikle minik öğrenciler kar topu oynayarak gönüllerince eğlendi. Melekler Koleji'nin minik öğrencileri de kreşin bahçesinde kar topu oynadı, kardan adam yaptı. Gönüllerince eğlenen minikler kar topu oynayarak oynamayı çok sevdiklerini söyledi.

Şehir merkezinde kar kalınlığının 5 santimetreye ulaştığını bildiren Konya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, kar yağışının süreceğini belirterek sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

UÇAK SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ, SEYDİŞEHİR'DE OKULLAR 1 GÜN TATİL EDİLDİ

Öte yandan elverişsiz hava şartları nedeniyle Konya'ya uçak seferleri iptal edildi. Yine kar yağışı nedeniyle Seydişehir ilçesindeki okullar 1 gün tatil edildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.