Konya Basket  zirve yolunda ağır yara aldı

Konya Basket  zirve yolunda ağır yara aldı

Beysu Konyaspor Basketbol zirve yarışında büyük önem taşıyan maçta deplasmanda  Sigortam.Net’e 79-67 yenilerek şampiyonluk yolunda ağır bir darbe aldı 

Basketbol Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden Beysu Konyaspor Basketbol,haftanın açılış maçında konuk olduğu Sigortam.Net’e 79-67 mağlup oldu. Yeşil-beyazlılar bu kayıpla ligdeki üçüncü yenilgisini alırken, haftayı da averajla üçüncü sırada tamamladı. Sigortam.Net ise Konyaspor ve lider Samsunspor ile galibiyet sayılarını eşitleyerek , ikinci sıraya yükseldi. 

Konyaspor  ilk çeyreği 17-16 önde kapattı.

Yeşil-beyazlı ekip ikinci çeyreğe iyi başlasa da sonunu getiremedi. 23-17 öne geçen Konyaspor bu üstünlüğünü devam ettiremedi  ve devreyi 34-31 geride tamamladı . Üçüncü çeyrekte dışardan Serhat ve Umar ikilisinden önemli katkılar alan Sigortam.Net önde olmayı sürdürdü. Sahada 3 kısa oynadıkları dakikalarda suskunlukları bozarak iyi ritm yakalayan Konyaspor, Sigortam.Net'e bir kez daha molayı aldırdı. Moladan pota altından cevap vererek dönen Sigortam.Net üstünlüğü korudu ve çeyreği 56-48 önde kapattı.

Maçın son çeyreğinde de çok fazla bir varlık gösteremeyen Konyaspor Basketbol karşılaşmadan 79-67 yenik ayrıldı. 

Bu sonuçla Sigortam.Net 13. maçında 10. galibiyetini alırken; Beysu Konyaspor 3. kez kaybetti.

Beysu Konyaspor Basket’te Matt Morgan 23 sayı, Abdoulaye Gueye 10 sayı-13 ribaund ile oynarken, Sigortam.Net’te ise Garrett Sim 31 sayı-8 asist-6 ribaund, Umar Atın 14 sayı ile öne çıkan isimler oldular. Konyaspor Basketbol, 14. hafta maçında orta sıralarda mücadelesini sürdüren Fethiye Belediyespor’u konuk edecek. Mücadele 1 Ocak Cumartesi günü Selçuklu Belediye Spor Salonu’nda saat 14.00’de oynanacak.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.