Konya basını  hasret giderdi

Konya basını hasret giderdi

Konya’da basın sektörüne yıllarını vermiş emekçiler ile sektördeki isimler buluştu. Tarihi Fatma Sultan Konağı’nda bir araya gelen gazeteciler, anılarını ve eski günleri yad ederek, hasret giderdi

Konya’nın kültürünü, sanatını yaşatmak için atadan kalan Konya evini restorasyon ile Konya’ya kazandıran Olay Medya Grubu Sahibi Gazeteci Kemal Soylu, sektöre yıllarını vermiş basın emekçileri ile sektördeki isimleri Fatma Sultan Konağı'nda buluşturdu. Programa gazetecilerin yanı sıra Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş da katıldı. Tarihi Fatma Sultan Konağı’nda bir araya gelen gazeteciler, anılarını ve eski günleri yad etti. Akşeker'in sponsorluğunda gerçekleştirilen programda, katılımcılara geleneksel lezzetlerden sucuk ekmek ikram edildi. Bu sıcak ve samimi ortamda, gazeteciler hem keyifli sohbetler ettiler hem de mesleki konularda fikir alışverişinde bulundu.

kemal-soylu-9.jpg

GAZETECİLER ARASINDA BAĞLARI GÜÇLENECEK

Programın ev sahibi gazeteci Kemal Soylu, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, "Geçmiş dönem ve yeni dönem gazetecilerini bir araya getirerek, aralarındaki bağları güçlendirmek istedik. Birlik beraberlik içinde olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Etkinliği geleneksel hale getirmek istiyorum. Geçmiş dönem, yeni dönem gazetecilerini bir araya getirdik, beraber vakit geçirdik hasbihal ettik. Bu tür buluşmaların, sektörümüz için büyük önem taşıdığına inanıyorum. Birbirimizi dinleyerek, deneyimlerimizi paylaşarak ve samimiyetimizi artırarak daha güçlü bir basın camiası oluşturabiliriz. Programımıza katılan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş'a ve tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim" diye konuştu.

kemal-soylu-7.jpg

KAVUŞ'TAN BASIN EMEKÇİLERİNE TEŞEKKÜR

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Kadim şehirde kamuoyunun hızlı ve doğru bilgiye ulaşması için yıllarca emek veren tüm basın emekçilere teşekkür etti. Kavuş, “Meram’ın güzel bir mekânından Kemal Soylu’nun ev sahipliğinde sektörde faaliyet gösteren ya da göstermeye devam eden gazetecilerimiz ile bir araya gelmiş olduk. Bu organizasyon için Kemal Soylu’ya teşekkür ediyorum. Her zaman böyle güzel bir etkinlikte bir araya gelen kişileri bulmak zor oluyor. Allah Konya basınımızın birlik ve beraberliğini bozmasın. Kadim şehrimizde kamuoyunun hızlı ve doğru bilgiye ulaşması için yıllarca emek veren tüm basın emekçilerimize teşekkür ediyor, hayatını kaybeden gazetecilerimize bu vesileyle rahmet diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.