Konya Adliyesi Dünyagöz ile anlaştı

Konya Adliyesi Dünyagöz ile anlaştı

Konya Adliyesi ile Dünyagöz Hastanesi arasında “Hizmet Protokolü” imzalandı. 

Protokol gereği Konya Adliyesinde görevli Hakim ve Savcılar, Adliye personeli, Konya Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Konya Açık ve Kapalı Ceza İnfaz Kurumu çalışanları ile birinci derece yakınları Dünyagöz Hastanesinde göz muayenesi, tetkik ve ameliyat hizmetlerinden indirimli yararlanabilecekler.  Konya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Abdullah Gündüz ile Dünyagöz Hastanesi Müdürü İrfan Yalçın’ın katıldığı protokol imza töreni bugün Konya Adliyesinde yapıldı.

Dünyagöz Hastanesinin yapacağı indirimli sağlık hizmetinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Abdullah Gündüz Adliye personelinin çalışma saatlerinin önemli bir kısmını bilgisayar ekranı karşısında geçirdiğini vurgulayarak, "Yoğun bir çalışma ortamında görev yapan Adliye personeli imzalanan bu protokol ile kaliteli bir sağlık hizmetine kavuşmuş olacak. İmzalamış olduğumuz protokolün hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Dünyagöz Hastanesi Müdürü İrfan Yalçın da, "Dünyagöz olarak,  deneyimli uzman hekim kadromuz ve son teknolojiye sahip cihazlarımızla Konyalılara dünya standartlarında teşhis ve tedavi hizmeti sunuyoruz. Bundan böyle değerli Konya Adliyesi Personeli ve birinci derece yakınlarına da hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. 

3-4-006.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.