Kontrolden Çıkan Araç, Turist Çifte Çarptı

Kontrolden Çıkan Araç, Turist Çifte Çarptı

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side Mahallesi'nde kontrolden çıkan otomobil, tatile gelen Alman Erik-Sybile Reinickle çiftine çarptıktan sonra restoran duvarına vurduktan sonra durabildi. Alman çifte çarptıktan sonra elektrik direği ve...

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side Mahallesi'nde kontrolden çıkan otomobil, tatile gelen Alman Erik-Sybile Reinickle çiftine çarptıktan sonra restoran duvarına vurduktan sonra durabildi. Alman çifte çarptıktan sonra elektrik direği ve restoran duvarına çarpan araç sürücüsü İlhan Kaya ve Alman çift kazada yaralandı.

Saat 15.20 sularında Atatürk Bulvarı'nda meydanan gelen kazada, İlhan Kaya yönetimindeki 07 ZH 909 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle virajı alamayarak kontrolden çıktı. Kaldırıma çıkan otomobil, önce Erik Reinickle(44) ile eşi Sybile Reinickle'ye (44), ardında da yol kenarındaki elektrik panosuna çarparak devrildi. Otomobilin daha sonra da bir restoranın duvarına vurarak durabildiği belirtildi. Kazada Alman Reinickle çifti Side'de özel bir hastaneye, araç sürücüsü Kaya ise Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.