Konsolosluklara Gönderilen Tozlarla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Konsolosluklara Gönderilen Tozlarla İlgili Soruşturma Başlatıldı

İstanbul’da 6 konsolosluğa gönderilen ‘sarı toz’ ile ilgili olarak terör savcılığı soruşturma başlattı. Savcı Bülent Başar’ın yürüttüğü soruşturmada zarfların gönderildiği postaneler ile konsolosluk çalışanlarının ve...

İstanbul’da 6 konsolosluğa gönderilen ‘sarı toz’ ile ilgili olarak terör savcılığı soruşturma başlattı. Savcı Bülent Başar’ın yürüttüğü soruşturmada zarfların gönderildiği postaneler ile konsolosluk çalışanlarının ve mağdurların ifadelerinin alınacağı belirtildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 6 konsolosluğa gönderilen ‘sarı toz’ ile ilgili olarak harekete geçti. Terör ve örgütlü suçlar soruşturma bürosu, olayla ilgili soruşturma başlattı. Büro savcılarından Bülent Başar’ın görevlendirildiği soruşturma, ‘tehlikeli maddelerin izinsiz olarak bulundurulması ve el değiştirmesi’ suçlamasıyla başlatıldı. Soruşturma kapsamında zarfların gönderildiği postaneler ile konsolosluk çalışanlarının ve mağdurların ifadeleri alınacak. Postanelerdeki ve konsolosluklardaki güvenlik kameraları da incelemeye alındı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.