Konevi Sosyal Tesisi  yarın hizmete giriyor

Konevi Sosyal Tesisi yarın hizmete giriyor

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Meram Belediyesi iş birliğiyle şehre kazandırdıkları Konevi Sosyal Tesisleri’nin bugün itibariyle açıldığını söyledi

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Meram Belediyesi iş birliğiyle yapımı tamamlanan Konevi Sosyal Tesisleri yarın itibariyle açılıyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehrin yarınlarının daha güzel olması, vatandaşların refah seviyesinin ve mutluluğunu en üst seviyeye çıkartmak için “Konya Modeli Belediyecilik” anlayışıyla birçok önemli hizmeti hayata geçirmek için gece gündüz çalıştıklarını vurguladı.

10 BİN METREKARELİK ALAN

Konevi Sosyal Tesislerini de Meram Belediyesiyle birlikte bu anlayışla şehre kazandırdıklarını kaydeden Başkan Altay, “Yaklaşık 10 bin metrekare alan içerisinde vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde projelendirilen tesis içerisinde; Bilgehane, Spor Tesisi, Emekliler Lokali ve ticari alanlarla birlikte kapalı ve açık ve otopark bulunuyor. Modern tasarımı ve geniş kullanım alanlarıyla Konyalılara çeşitli aktiviteler için önemli bir merkez daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sosyal, kültürel ve ekonomik yönden bölgeye değer katacak tesisin maliyeti 108 milyon liranın üzerinde. Katkılarından dolayı Meram Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Konya Büyükşehir Belediyesi ve Meram Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirdiğimiz bu önemli projede emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Konevi Sosyal Tesisleri'nin şehrimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

SOSYAL HAYATA KATKI SUNACAK

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş da Konevi Sosyal Tesisleri'nin Konya'nın kültürel ve sosyal yaşamına katkı sağlayacağını belirterek, katkılarından dolayı Başkan Altay’a teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.