KOMFED üyeleri şenlikte buluştu

KOMFED üyeleri şenlikte buluştu

Konya Muhasebe ve Finans Derneği KOMFED in her yıl düzenlediği geleneksel bahar şenliğinin 3. sü Kızılören Piknik Ormanında

KOMFED başkanı Celal Uyar, yönetim kurulu ve dernek üyeleri eşleri ve çocuklarıyla şenliğe katıldılar. Her yıl katılımcıların sayısı artarak gerçekleşen şenliğe bu yıl katılım daha da fazla oldu.  Şenlikte konuşan Dernek Başkanı Celal Uyar, "Bugün 3.sünü düzenlediğimiz geleneksel bahar şenliği gördüğünüz gibi oldukça kalabalık ve güzel geçiyor. Dernek olarak yıl içerisinde değişik sosyal aktiviteler düzenliyoruz ama en kapsamlı ve en renklisi bu bahar şenliğimiz oluyor. Üyelerimiz bu şenliğe eşleriyle, çocuklarıyla, komşularıyla ve dostlarıyla katılıp yıl içerisindeki yoğun iş temposunun yorgunluğundan ve stresinden az da olsa uzaklaşmaya çalışıyorlar ve bunda da muvaffak oluyorlar.  O nedenle biz eşlerimiz ve çocuklarımız bahar şenliğinin yapılacağı tarihi tabir caizse iple çekiyoruz. Ben tüm katılımcılara teşekkür eder iyi eğlenceler dilerim” dedi.

KOMFED şenliğine katılan üyeler ormanda bol bol oksijen depoladılar. Ardından piknik alanına geçilerek dağıtılan Tavuk döner,  pilav,  salata, irmik helvası ve soğuk içeceklerden oluşan şenlik kumanyalarını alarak ağaçların gölgelerinde pikniklerini yaptı.  Daha sonra Şenliğin en renkli bölümünü oluşturan yarışmalara geçildi. Çocuklar ve üyelerin yoğun ilgi gösterdiği çuval içinde koşu yarışması, kaşıkta yumurta yarışması, ip çekme yarışması ve balon şişirme yarışmaları yapıldı. Büyükler için ayrı çocuklar için de farklı yaş gruplarında yapılan yarışmalar şenliğe katılanların tezahüratları altında yapıldı.  Yarışmalar sonunda dereceye giren yarışmacılara organizasyon komitesi tarafından değişik hediyeler dağıtıldı.

KOMFED Üyeleri organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, bir sonraki 4. Geleneksel bahar şenliğinde buluşmak dilek ve temennisiyle şenlik alanından ayrıldı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.