KOMEK’te ödülleri sahiplerini buldu

KOMEK’te ödülleri sahiplerini buldu

Konya Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) tarafından, Genç KOMEK Yaz Okulu'nda düzenlenen fotoğrafçılık, kısa film yarışması ve satranç turnuvası ödülleri sahiplerini buldu

Genç KOMEK Yaz Okulu eğitimlerinde, ağırlıklı olarak temel dini bilgiler, Kur’an-ı Kerim ve Siyer derslerinin yanı sıra öğrenciyi motive edici ve yeteneklerini keşfetmesi açısından bir çok spor ve sanat etkinlikleri düzenleniyor. “En güzel Genç KOMEK Yaz Okulu” fotoğraf yarışması, “Benim gözümde Genç KOMEK” kısa film yarışması ve satranç turnuvasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Bir ay süren fotoğraf yarışmasında sosyal medyada 84 fotoğraf yayınlanırken en fazla beğeni alan ilk 20 fotoğraf jüri değerlendirmesine çıkarak değerlendirildi. İlk 20 fotoğraf ödüllendirilirken,  birinci, ikinci ve üçüncü olan fotoğraf sahiplerine, plaket ve madalya verildi. Aynı zamanda devam eden kısa film yarışmasına 17 kısa film katılırken, değerlendirmeler alanında uzman jüri tarafından yapılarak dereceye giren ilk üç filmin de ödülleri sahiplerini buldu.

HERKESİN BİRİNCİ OLDUĞU YARIŞMA

Ödül törenine katılan Konya Büyükşehir Belediyesi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Köseoğlu, konuşmasında “ Genç KOMEK Yaz Okuluna katılan 25 bin öğrenci aslında gönlümüzün birincisi oldu.” diyerek jüri değerlendirmesinde dereceye giren öğrencilerin hediye ve plaketlerini verdi. Fotoğraf yarışmasında, Sarayönü Genç KOMEK Yaz Okulundan Fatma Zehra Bacak birinci, Sarayönü Genç KOMEK Yaz Okulundan Oğuzhan Harmancı ikinci ve Ali Ulvi Kurucu Genç KOMEK Yaz Okulundan Buran Altun üçüncü oldu. Kısa film yarışmasında ise Ertuğrul Gazi Genç KOMEK Yaz Okulundan Osman Gazi Araç birinci, Ali Ulvi Kurucu Genç KOMEK Yaz Okulundan Buran Altun ikinci ve Kocatepe Genç KOMEK Yaz Okulundan Yusuf Şık birinci oldu.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Genç KOMEK Yaz Okulu'nda 59 eğitim merkezinin katılımıyla yapılan satranç turnuvası İsviçre puanlama sistemiyle değerlendirildi. Ödüller, Genç KOMEK Yaz Okulu ile hizmete giren Karatay KOMEK ‘te 15 Ağustos ‘da düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Genç KOMEK Yaz Okulu Satranç Turnuvasında, 8-12 yaş kızlarda Ilgın KOMEK birinci, Akşehir KOMEK ve Bosna KOMEK ikinci, Meram Fen Lisesi üçüncü oldu. 8-12 yaş erkeklerde; Akören Genç KOMEK birinci, Karatay Belediyesi İ.H.O ikinci, Adnan Hadiye Sürmegöz üçüncü oldu. 13-16 kızlarda Selçuklu ASEM birinci, Atatürk Lisesi ikinci, Sarayönü KOMEK üçüncü oldu. 13-16 yaş erkeklerde ise Karapınar KOMEK ve Akşehir KOMEK birinci, Karatay Belediyesi İ.H.O ikinci olurken Ilgın KOMEK üçüncü oldu. Ödül dağıtımında KOMEK yetkilileri, "Yarışmaya katılan gönlümüzün birincisi bütün öğrencilerimize göstermiş oldukları ilgi ve katılımdan dolayı teşekkür eder, jüri değerlendirmesinde derece alan öğrencilerimizi de tebrik ederiz. Turnuvaya katılan öğrencilerimize medeni cesaretlerinden dolayı teşekkür eder, dereceye giren öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerini tebrik ederiz" ifadelerini de kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.