KOMEK’te kayıt zamanı

KOMEK’te kayıt zamanı

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ve KOMEK Uzaktan Eğitim’de (KUZEM) yeni dönem kayıtları başladı

Yaz döneminde 78 farklı branşta 5 bin kursiyer ile eğitimlerine başlayacak KUZEM, 102 grupta eğitim verecek.

KUZEM kurslarına katılan ve kursu başarılı bir şekilde tamamlayan tüm kursiyerler E-devlet onaylı katılım belgesi almaya hak kazanacak.

Kursiyerler, katılım belgelerine KUZEM öğrenci panelinden ya da E-Devlet üzerinden erişim sağlayabilecek.

KOMEK’TE DOLU DOLU BİR YAZ

KOMEK yaz döneminde yüz yüze eğitim programları ise mefruşattan dil eğitimine, bilgisayar kullanımından mutfak sanatlarına kadar birçok farklı branşı kapsıyor.

Kursiyerler, yüz yüze eğitimlerle ilgi alanlarına ve ihtiyaçlarına uygun kursları seçerek kendilerini geliştirme imkanı buluyor.

15-17 YAŞINDAKİ GENÇLERE ÖZEL EĞİTİMLER BAŞLIYOR

KOMEK, gençler için özel olarak tasarlanmış eğitim programlarıyla 15-17 yaş aralığındaki gençler için Alaaddin KOMEK'te farklı branşlarda eğitimler gerçekleştirecek.

Bu özel eğitim programı kapsamında gençler, Etkili ve Hızlı Okuma Teknikleri, İngilizce Dil Becerileri, Ofis Programları Kullanımı, Donanım Eğitimi gibi farklı alanlarda eğitim alma fırsatı bulacak. Kayıt işlemleri, online olarak 11 Haziran’a kadar komek.org.tr adresinden gerçekleştirilecek.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.