Köfte arabasında esrar ve extacy

Köfte arabasında esrar ve extacy

Konya'da jandarma ekipleri, Hatay'dan esrar maddesi ve extacy hap getirildiği bilgisine ulaşmasının ardından operasyon yaptı.

 Yapılan operasyonda bir ev ile köfte arabası içerisinde 30 kiloya yakın esrar maddesi ile çok sayıda extacy uyuşturucu hap ele geçirdi. 
Konya İl Jandarma Komutanlığı ve Meram İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonrasında Hatay'dan Konya'ya esrar maddesi geldiği belirlendi. Çalışmaların tamamlayan jandarma ekipleri esrar maddesi temin ettiğini belirledikleri S.G. (36) ve U.G.'nin (37) evlerine baskın yaptı. Jandarma köpeği Rana'nın da katıldığı operasyonda ilk önce bir evde 10 kilodan fazla esrar maddesi bulundu. Daha sonra, jandarma köpeği sayesinde köfte arabasının içerisinde zulalanmış, esrar maddeleri ve extacy ele geçirildi. Jandarma aynı zamanda köfte arabasında, şüphelilerin uyuşturucu sattığını da belirledi. Aramalarını tamamlayan jandarma ekipleri, yaklaşık 30 kilo esrar maddesi ile satışa hazır paketlenmiş çok sayıda sigaralık ve extacy hap bulmasının ardından şüphelileri gözaltına aldı. 
Jandarmada ifadesi tamamlanan şüpheliler, Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.