Kocasinan Belediyesi Kırtasiye Setlerini Milli Eğitim'e Teslim Etti

Kocasinan Belediyesi Kırtasiye Setlerini Milli Eğitim'e Teslim Etti

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından ilkokul öğrencilerine verilmek üzere hazırlanan 'kırtasiye setleri', düzenlenen törenle İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi. Kocasinan Belediyesi’nin atölye binasında gerçekleştirilen törene...

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından ilkokul öğrencilerine verilmek üzere hazırlanan 'kırtasiye setleri', düzenlenen törenle İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Kocasinan Belediyesi’nin atölye binasında gerçekleştirilen törene Kocasinan Belediye Başkanı Başkan Mustafa Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, ve meclis üyeleri katıldı. Törende konuşan Başkan Mustafa Çelik, en büyük yatırımın eğitimime yapılan yatırım olduğunu belirterek, gelecek nesillerin başarı seviyesini yükseltmek adına bu tür faaliyetleri artırarak devam ettireceklerini söyledi.

Belediyelerin yol, su, kanalizasyon, temizlik ve imar hareketleri gibi asli görevlerinin bulunduğunu, bunun yanı sıra toplumun her kesimini yakından ilgilendiren projeler geliştirdiklerini vurgulayan Başkan Çelik; “Göreve geldiğimiz günden beri asli görevlerimizi aksatmadan sürdürüyoruz. Bunun yanında toplumun hemen hemen her kesimiyle ilgili projeler geliştiriyoruz. Seçimlerden önce söz verdiğimiz bütün projeleri birer birer hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde de hep birlikte inşallah mahalle evlerinin temelini atacağız. Mahalle evleri toplumumuzun her kesimini yakından ilgilendiren bir projedir. Kadınlarımız için geliştirdiğimiz Kadın Gelişim Merkezlerinin de ikisinin temelini bu ay sonunda atmayı planlıyoruz. Ulaşımla ilgili olarak eski çevreyolu ve kuzey çevreyoluna alternatif yeni bir aks oluşturacak orta yol projemizi hayata geçireceğiz. Bununla birlikte en kısa sürede gençlik merkezleri yapmaya başlıyoruz. Organik bahçeyle ilgili projemizde son aşamaya geldik” dedi.

Geleceğin teminatı olarak gördükleri gençlerle öğrencileri çok önemsediklerini, Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan bir uygulamayı hayata geçirdiklerini belirten Başkan Çelik, şöyle devam etti; “Biz, insana ve eğitime yapılan yatırımın en karlı yatırım olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle öğrencilerimizin başarı seviyelerini yükseltmemiz gerektiğinin bilincindeyiz. Bunun içindir ki liselerini birincilikle bitiren öğrencilerimizi Yurt Dışı Bilim Müzeleri Gezisiyle ödüllendirdik. Bunun yanında ilköğretim öğrencilerimize yönelik olarak Türkiye’de benzeri olmayan bir uygulama gerçekleştirdik ve ilçemizde bulunan tüm ilkokulda okuyan öğrencilerine ihtiyaç sahibi olmalarına bakılmaksızın ihtiyaç duydukları kırtasiye setlerini hazırlayarak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim ettik. Okulların açıldığı ilk gün inşallah öğrencilerimiz 42 parçadan oluşan Kırtasiye Setlerini sıralarında hazır olarak bulabilecek. Eğer başarıyı ödüllendirebilirsek, arkasından gelen öğrencilerin başarı grafiğini de yükseltmiş oluruz. Bu yüzden bundan sonraki süreçte de öğrencilerimize olan yatırımlarımız ve desteğimiz devam edecek.” Başkan Çelik, sözlerinin sonunda öğrencilere seslenerek, “Kırtasiye setleriniz bizden başarılı olmak sizden” sloganıyla yeni eğitim öğretim döneminde bütün öğrencilere başarılar diledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.