Kocaman onay vermedi

Kocaman onay vermedi

Atiker Konyspor’a gelmek isteyen Fahrudin Ömeroviç’e Kocaman’dan izin çıkmadı. Kocaman’ın bu tavrı tarihi başarılar yaşattığı Konya şehrine adeta şok yaşattı.

Atiker Konyaspor’un başarılı olduğu dönemde teknik direktör Aykut Kocaman’ın adı her an Fenerbahçe ile anılıyordu ve Kocaman sonunda  sarı-lacivertli takıma gitti. Bugün ise bu süreç tam tersi işliyor. Atiker Konyaspor Fenerbahçe’nin yardımcı antrenörü  Fahrudin Ömeroviç için nabız yoklayınca  Fenerbahçe camiası bundan rahatsız oldu.

AYKUT KOCAMAN İZİN VERMEDİ

 Atiker Konyaspor’u tarihi başarılara taşıyan Aykut Kocaman yardımcısı Fahrudin Ömeroviç’in yeşil-beyazlı kulübe ayrılmasına izin vermedi. Ömeroviç’in bu görevi çok istediği ancak Kocaman’ın kendisine izin vermediği ve bu olayı yönetime taşındığı ifade edildi     

Aykut Kocaman'ın Yeşil beyazlı takımın başındayken de yardımcısı olan Omerovic'in, isminin Atiker Konyaspor ile anılması sarı-lacivertli camiayı rahatsız etti  Yönetim, 56 yaşındaki antrenörle görüşme gerçekleştirip ikna etmesine rağmen Aykut Kocaman ve  Aziz Yıldırım’dan bu transfere onay çıkmadığı belirtildi. Aykut Kocaman’ın bu olayı yönetime taşıdığı yönetimin de bu yönde harekete geçtiği belirtiliyor.  

Aziz Yıldırım Fenerbahçe’nin toparlandığı bu dönemde teknik ekipte böyle bir ayrılığın takıma zarar vereceği düşüncesiyle bu transfere karşı çıktı. Yıldırımın bu transferle ilgili olarak Konyaspor’a yakın isimleri arayarak vazgeçilmesini istediği belirtildi

merhabahaber.com                                

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum