Kocaman konuştu

Kocaman konuştu

Büyük takımların canlarının yandığı zaman hakem hatalarının biraz daha ön plana çıktığının altını çizen Ankaraspor teknik Direktörü Aykut Kocaman: İstanbula kar yağmadan kış gelmiyor dedi

Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ilk yarıdaki hakem hatalarına değinerek, “Büyük takımların canlarının yandığı zamanlarda hakem hatalarının biraz daha ön plana çıkıyor. Yani ‘İstanbul’a kar yağmadan Türkiye’ye kış gelmiyor” dedi. Ligin ilk yarısındaki hakem hatalarına değinen Kocaman, hakemlerle ilgili 11. haftaya dek bir sorunun yaşanmadığını, ancak bu haftadan sonra hakem hatalarının arttığını söyledi. Büyük takımların canlarının yandığı zamanlarda hakem hatalarının biraz daha ön plana çıktığına değinen Kocaman, “Bir benzetme yapmak gerekirse; ‘İstanbul’a kar yağmadan Türkiye’ye kış gelmiyor’. Son haftalarda hakem hatalarının yoğunlaştığı söylenebilir. Umarım hatalar azalarak ligin ikinci devresini tamamlarız” diye konuştu.
Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sezonun ilk devresinde cehennemi ve cenneti birarada yaşadıklarını belirterek, “Ligin ilk 2 maçı sonunda sıfır puan, sıfır gol kaydetmiş ve 4 gol de kalemizde görmüştük. Ancak daha sonra sportif anlamda cenneti gördük” dedi. Türkcell Süper Lig’in ilk devresini 5. sırada tamamlayan Ankaraspor, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde devre arası kamp çalışmalarına Antalya Belek’teki Rixos Premium Otel’de başladı. Kocaman, bugünkü antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Antalya’nın saha ve hava koşullarının kamp için çok uygun olduğunu belirterek, Antalya’nın her takıma çok güzel olanaklar sağlandığını söyledi. Amaçlarının lige ve Türkiye Kupası’na en iyi biçimde hazırlanmak olduğunu dile getiren Kocaman, “Antalya’daki kamp çalışmaları çerçevesinde 2 hazırlık maçı yapacağız. Daha sonra 10 Ocak’ta Türkiye Kupası’nda grubumuzun finali niteliğindeki Kayserispor maçına çıkacağız” dedi. Ligin ilk devresinin kendileri açısından çok güzel geçtiğini vurgulayan Kocaman, bu başarıyı sürdürmek istediklerini kaydetti. Kocaman, şöyle devam etti: ”Sezonun ilk devresinde cehennemi ve cenneti birarada yaşadık. Ligin ilk 2 maçı sonunda sıfır puan, sıfır gol kaydetmiş ve 4 gol de kalemizde görmüştük. Ancak daha sonra sportif anlamda cenneti gördük. 14 maçta 30 puan topladık. Şimdi de bu başarıyı sürdürmek istiyoruz. Devre arasında takımımıza takviye yapmayı düşünüyoruz. Ama bunu ne kadar eyleme geçirebiliriz bilmiyorum. Takımda ufak rötuşlar yapacağız. Bunu da 10 gün içinde gerçekleştireceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.