Kocaman Group'tan atılım

Kocaman Group'tan atılım

Sektöre 2007 yılında İzo Bimsle giren Kocaman Group şimdi de bünyesine katmış olduğu yapı kimyasalları tesisinin açılışını gerçekleştiriyor

Sektöre 2007 yılında İzo Bims’le giren Kocaman Group şimdi de bünyesine katmış olduğu yapı kimyasalları tesisinin açılışını gerçekleştiriyor.

Beyşehir İlçesine bağlı Doğanbey Beldesi’nde hizmete giren Kocaman Yapı Kimyasalları Tesisi ile inşaat sektöründe yeni bir soluk olacak.

Kocaman Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Kocaman, “25 yıllık inşaat sektöründen gelen tecrübe ile 2007 yılında Doğanbey Beldesi’nde kurmuş olduğumuz pomza zenginleştirme tesisi (bims kumu yıkama- eleme- ayrıştırma tesisi) ve bims blok üretim fabrikamızdan sonra şimdi de yapı kimyasalları tesisimizin açılışını gerçekleştireceğiz. ‘Bir numara olmak vebalimizdir’ diyerek çıktığımız bu yolda bölgemizdeki yatırımlarımız artarak devam edecek.” dedi.

11 Mart 2012 Pazar günü 10.00-18.00 saatleri arasında Doğanbey Beldesi’nde gerçekleşecek olan etkinliğe, tüm duvar ustaları, sıva ustaları şap ustaları, seramik ustaları ve inşaat sektörü temsilcilerinin davetli olduğu belirtilirken, yapılan seminerin ardından katılımcılara sertifika ve sürpriz hediyeler verileceği öğrenildi.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.