KOBİ'lere teknoloji desteği sürecek

KOBİ'lere teknoloji desteği sürecek

Türk Telekom, Konya'da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Dedeman Konya Hotel'de gerçekleştirilen programa Türk Telekom Grubu Kurumsal Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mert Başar, Türk Telekom İl Müdür Vekili Mehmet Murat Uslular katıldı.

Türk Telekom, yeni iletişim teknolojileri çalışmaları ve hizmetlerini duyurma kapsamında Konya basın çalışanlarını bir araya getirdi. Programda konuşan Türk Telekom Grubu Kurumsal Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mert Başar, en yeni iletişim teknolojilerini Türkiye ile buluşturma misyonunu başarıyla sürdürdüklerini ifade ederek; “Türk Telekom, grup şirketleri ile birlikte bugün Türkiye’nin öncü entegre telekomünikasyon ve teknoloji hizmetleri sağlayıcısıdır. Türk Telekom Türkiye'de ki para transferinden tutun da kredi kartı ile alışveriş yapmaya, ATM' den para çekmeye kadar birçok alanda öncü olmuş durumdadır. Türk Telekom olmadan bunları yapmak mümkün değildir. Türk Telekom, teknolojinin atar damarı, sinir sistemidir. Büyük oranda yatırım yaptık. Yatırımlarımızı yapmaya devam ediyoruz. Türk Telekom olarak bir farkımızın olduğu bilincindeyiz. Türk insanı teknolojiyi seviyor. Teknolojinin de bir kullanım biçimi vardır. Bu kullanma biçimini bilen birine sormak en faydalı olanıdır. Bizde bu kapsamda vatandaşlarımıza öncü olmak için, yol göstermek için bütün imkanlarımız ile elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

KONYA TÜRKİYE'DE DÖRDÜNCÜ

Konya'nın hizmet ağını genişlettiği noktasında Türkiye'de önemli bir konumda olduğunu da belirten Başar, konuşmalarına şöyle son verdi: “Konya'da şuan 6 bin kilometrelik fiber alt yapı hizmeti mevcuttur. Konya bu açıdan Türkiye'nin dördüncü büyük şehridir. Biz de Konya'da işletme ve bireysel olarak 500 çalışan ve173 aracımız ile müşterilerimize hizmet veriyoruz. Konya'da Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile çalışmalarımız var. Bu çalışmalarımızı devam ettirip Konyalı vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini sunacağız.”

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.