Kobi Kampüs Açıldı

Kobi Kampüs Açıldı

KOSGEB tarafından, TOBB aracılığıyla Türkiye’deki oda ve borsalara gönderilen bilgiye göre, KOBİ'lerin internet üzerinden çeşitli konularda verilecek eğitimlerden yararlanması amacıyla 'KOBİ Kampüs' adı altında yeni bir program başlatıldığı...

KOSGEB tarafından, TOBB aracılığıyla Türkiye’deki oda ve borsalara gönderilen bilgiye göre, KOBİ'lerin internet üzerinden çeşitli konularda verilecek eğitimlerden yararlanması amacıyla 'KOBİ Kampüs' adı altında yeni bir program başlatıldığı bildirildi.

Yapılan yazılı açıklamada, artık KOBİ’ler, ilk etapta 15 farklı konuda eğitimlerden ücretsiz olarak faydalanabilecek. Eğitimler http://kobikampus.kosgeb.gov.tr adresinde yer alan portalda sunulacak. KOSGEB veri tabanında kayıtlı olan ve güncel KOBİ beyannamesi onaylanmış KOBİ'ler, söz konusu eğitimlerden yararlanabilecek.

Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz, KOSGEB’in 'KOBİ Kampüs' projesinin KOBİ’ler için iletişimde internet kullanımının yaygın olduğu çağımızda çok faydalı olacağını söyledi. Yılmaz, proje dâhilinde KOBİ’lere bu programdan yararlanmaları çağrısında bulundu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.