Koalisyona da seçime de hazırız

Koalisyona da seçime de hazırız

Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı’nın 44. Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

Teşkilat üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği programa Ak Parti Konya Milletvekilleri Hacı Ahmet Özdemir ve Abdullah Ağralı, Ak Parti Konya İl Başkan Vekili Serhan Güngör, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkan Vekili Adnan Bahçeci, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Selçuklu Belediyesi Meclis Üyeleri, Mahalle Temsilcileri ve partililer katıldı.

Seçim çalışmalarının değerlendirildiği ve slayt sunumunun yapıldığı toplantı protokol konuşmalarının ardından teşkilat üyelerinin soru, görüş ve önerilerinin dinlenmesi ile sona erdi.  44. Danışma Meclisi Ak Parti Selçuklu İlçe Başkan Vekili Adnan Bahçeci’nin açılış konuşması ile başladı. Konuşmasını bir Çin Hikayesi ile örneklendiren Bahçeci,“ Seçim sonuçlarının ülkemiz ve Konya için hayırlı olmasını diliyorum. İşte Selçuklu’nun ana kademesi, Selçuklu Belediye Başkanımız ve meclis üyelerimiz burada. Milletvekillerimiz, gençlik kollarımız, kadın kollarımız burada. Biz ister erken seçime, isterse koalisyona genel merkezimizin ve ilimizin talimatına hazırız. Durmak yok yola devam” dedi. 

Danışma Meclisi’nin bir değerlendirme toplantısı olduğu kadar şahsı ve diğer milletvekilleri adına bir teşekkür toplantısı olduğunu ifade eden Ak Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir,“ Tüm Konya ve Türkiye’de teşkilat mensupları özveriyle çalıştı. Ama en çok çalışan Sayın Başbakanımız oldu. İnşallah yeni Türkiye’nin temelleri atıldı ve hiç kimsenin hiçbir iktidarın yeni Türkiye’yi yolundan döndüremeyecek. 8 Haziran sabahı eğer Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu olmasaydı dolar 3 TL’nin üzerindeydi. Kaosa gidilmedi ve Cumhurbaşkanımız sorumlu bir siyasi anlayış sergiledi. Çünkü memleketi ve milleti düşünüyor. Başbakanımız da bu süreçte gayet net bir siyasetçi profili çizdi. İnşallah yılmadan, zaafa uğramadan ve gevşemeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.