Kızılcalar muhtar adayı Ümit Demirci iddialı

Kızılcalar muhtar adayı Ümit Demirci iddialı

Seydişehir’ in büyük mahallerinden biri olan Kızılcalar Mahallesine Muhtar adayı olan Sancak Mehter Takımının kurucularından Ümit Demirci “Profesyonel bir ekiple seçimlere hazırlandıklarını belirterek, seçimlerde oldukça iddialı olduğunu söyledi.

Basın mensupları ile bir araya gelen demirci şu ifadelere yer verdi: “Doğup büyüdüğüm çocukluğumu geçirdiğim ve  ekmeğini yediğim Kızılcalar mahallesinden yerel seçimlerde  muhtar adayı olarak huzurlarınızdayım. Biz muhtarlığın sağlamış olduğu maddi ve manevi imkanları yok sayarak tamamiyle gönüllülük esasına dayalı olarak hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz.

Şüphesiz bu hizmetlerimizde sizlerin desteği ve duasına ihtiyacımız olacaktır. Yaşlısıyla genciyle kadınıyla erkeğiyle bir bütün halinde mahalle halkımızın sesi soluğu olmaya azami gayreti göstereceğiz. Şükürler olsun devletimiz güçlü bir devlettir. devletimizin halkımıza sağladığı tüm imkanlardan mahalle sakinlerimizi yararlandıracağız. Kimin nerede bir sorunu isteği var ise ivedi olarak bu sorunların takibini yaparak çözüm noktasında kararlılıkla mücadele edeceğiz. Muhtarlık makamı direk hizmet makamı olmasa da hizmet veren kurumlar arasında bir köprüdür.

Biz bu köprü vazifesini Cenab-ı Allah’ın rızası ve mahalle halkımızın refahı için var gücümüzle çalışacağız. Sizlerle daima birlikte olacağıma söz veriyorum. Gök kubbede hoş bir seda bırakabilirsek ne mutlu bizlere. Yaratılanı sev yaratandan ötürü sözünden yola çıkarak asla siyasi parti, hemşericilik eş dost akraba gözetmeksizin halkımızın tamamını kucaklayacağız. Bunu 10 yıldan beri iş yerime gelen müşterilerimiz gayet iyi bilmektedir. Yapılacak olan seçimlerin öncelikle mahallemize, ilçemize hasılı ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.