Kısaparmak'la başladı

Kısaparmak'la başladı

Meram Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen mahalle şenlikleri sevilen sanatçı Fatih Kısaparmakın tarihi Meram Köprüsünde verdiği konserle başladı

Meram Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen mahalle şenlikleri sevilen sanatçı Fatih Kısaparmak’ın tarihi Meram Köprüsü’nde verdiği konserle başladı. 18 farklı bölgede yapılacak şenlikler 13 Temmuz'a kadar sürecek.

Binlerce vatandaşın katıldığı Meram Köprüsü'ndeki şenlik, Konya Kaşıks Ekibi’nin gösterisiyle başladı. Daha sonra sahneye çıkan ünlü sanatçı Fatih Kısaparmak, Konya'nın kendisi için ayrı bir önem taşıdığını belirterek, "27 yıllık meslek hayatımın en güzel hatıralarının olduğu, dünyanın sevgi başkenti Konya'da olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bizleri buluşturduğu için Meram Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi. Birbirinden güzel eserlerini seslendirerek katılanlara güzel bir gece yaşatan sanatçı Fatih Kısaparmak, 'Bu Adam Benim Babam' adlı meşhur türküsünü Babalar Günü nedeniyle tüm babalara hediye etti. Konserin sonunda ünlü sanatçıya Ney ve Meram Belediyesi tarafından 'Sırçalı' markasıyla tescillenen kravatı hediye eden Başkan Kalaycı, "İlçemiz kentsel dönüşüm hamleleri, yeni yapılan çalışmaları, üniversitesi, sağlık tesisleri, okul alanları, tarihi eserlerin restorasyonları ve diğer hizmetlerle hızlı bir gelişim göstermekte ve sizlerin desteğiyle göstermeye de devam edecektir. Birkaç hafta önce Gençlik Konserlerinde sevilen sanatçılarımızın verdiği konserlerin ardından bugün de mahalle şenliklerimiz başlıyor. 13 Temmuz'a kadar sürecek etkinliklerimiz 18 ayrı bölgede yapılacak" dedi.

Ülkemizin birlik ve beraberlik içerisinde bu noktalara geldiğini vurgulayan Kalaycı, "Birlik ve beraberliğimizi bozmadan yürüyüşümüze hep beraber devam edeceğiz. Yorumladığı eserlerde birlik mesajları veren kıymetli sanatçımızı da tebrik ediyorum" diye konuştu. Meram Belediyespor Halk Oyunları Ekibi'nin, gösterileriyle renk kattığı gece, 'Yaşama Hakkı' adlı açık hava sinemasıyla sona erdi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.