Kırşehir’de 'Yılın Ailesi'ne Plaket Verildi

Kırşehir’de 'Yılın Ailesi'ne Plaket Verildi

Kırşehir'de “Aile Haftası” münasebetiyle yılın ailesine plaket verildi.Kırşehir Fatma Bacı Sevgi Evleri’nde düzenlenen programa Vali Yardımcısı Özkan Demirel, Belediye Başkan Yardımcısı Emre Şahinci, Aile ve Sosyal Politikalar İl...

Kırşehir'de “Aile Haftası” münasebetiyle yılın ailesine plaket verildi.

Kırşehir Fatma Bacı Sevgi Evleri’nde düzenlenen programa Vali Yardımcısı Özkan Demirel, Belediye Başkan Yardımcısı Emre Şahinci, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara, İl Müftüsü Mehmet Şahin, daire müdürleri ile kurum yöneticileri ve çocuklar katıldı.

Programda bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Özkan Demirel, Soma ilçesinde meydana gelen maden kazasında yaşamlarını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi. Her sene 15 Mayıs’ın Aile Günü olarak ilan edildiğini belirten Demirel; “Aile gününde ve haftasında amaç, toplumun tüm kesimlerinin aile konusunda bilinçlenmesi, ailelerin güçlenmesi ve korunması konusunda farkındalık oluşturmaktır. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün bu hafta sebebiyle kurum çalışmalarına hız vermelerini temenni ediyorum.” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara da konuşmasında, toplumun en küçük birimi olarak tanımlanan ailenin evlilik sözleşmesiyle kurulan bir birlik olduğunu ifade ederek Türk toplumunun tarih boyunca aile değerlerine verdiği önemi geliştirerek sürdürdüğünü söyledi.

Konuşmalardan sonra Vali Yardımcısı Özkan Demirel, yaşamış oldukları tüm güçlüklere rağmen üstesinden gelmeyi başaran ve aile birliğini sürdürebilen örnek aile olarak plakete uygun görülen ‘Soykan ailesi’ne plaketlerini vererek aileyi tebrik etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.