Kiralıklar tek tek dönüyor

Kiralıklar tek tek dönüyor

Atiker Konyaspor’da sezon başında kiralanan Halil İbrahim ve Candemir Aktav gittikleri takımlarda forma şansı bulamayınca geri döndü.

Atiker Konyaspor’da sezon başında kiralanan Halil İbrahim ve Candemir Aktav  gittikleri takımlarda forma şansı bulamayınca geri döndü. Halil İbrahim Çaykur Rizespor ile sözleşmesini feshederken Candemir Aktav da Adana Demirspor ile yollarını ayırdı.

ABDÜLKERİM DE DÖNEBİLİR

Atiker Konyaspor’un Samsunspor’a kiraladığı Abdülkerim Bardakçı  takımda yaşanan maddi sıkıntı nedeniyle geri dönebilir.  Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, 3 Ocak mesai saati bitimine kadar 5 futbolcuya alacaklarının ödenmesi gerektiğini, ödenmemesi halinde bu oyuncuların serbest kalacağını söyledi.

Zeren, “Bugün mesai saati bitimine kadar ödeme yapılmazsa otomatik olarak serbest kalacak futbolcular var. Hasan Hatipoğlu, Abdülkerim Bardakçı, Erkam Reşmen, Ufuk Budak ve Halil İbrahim Pekşen'e ödeme yapılmazsa serbest kalacaklar. Futbolcu alacaklarını öteleme şansımız da yok” dedi

Abdülkerim de  geri döndüğü takdirde kiralanan tüm oyuncular geri dönmüş olacak.  Geri dönen oyuncuların Antalya kampına katılması bekleniyor.  Candemir ve Halil İbrahim’in tekrar kiralanması düşünülürken Abdülkerim’in geri dönmesi halinde nasıl teknik ekip ve yönetimin nasıl bir tasarrufta bulunacağı da merak konusu oldu

BURAK TAŞPINAR   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.