Kına Gecesi Hediyeleri

Kına Gecesi Hediyeleri

Kına Gecesi Hediyeleri

Kına gecesi düğünden bir gün önce yapılan organizasyonlar olarak bilinmektedir. Bu özel gecede genellikle konuklar bayanlardan oluşmaktadır. Fakat bazı yörelerde kına gecelerinde damadın da bulunduğu görülmektedir. Kusursuz bir kına gecesi düzenlemek için her türlü detaya özen gösterilmesi gerekmektedir. Evliliğin ilk ve en önemli adımlarından biri olarak bilinen bu tür organizasyonlar ömür boyu hatırlanacak anılar biriktirmek için yapılmaktadır. Bir yandan da adetler gereği uygulanması gereken prosedürler olarak bilinmektedir. İyi bir kına gecesinde konukların her yönden memnun edilmesi gerekmektedir. Sevdiklerimiz bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayacaklardır. Bu nedenle onları kına gecesi hediyeleri ile sevindirmek çok iyi bir fırsat olacak. Peki kına gecesi hediyeleri nelerdir ?

thumbnail_kina2.jpg
 

denildiği zaman akıllara birbirinden farklı ürünler gelmektedir. Yapılan gözlemlere göre gelin ve damat adaylarının hediye olarak daha çok kına şekerini tercih ettiğini söylemek mümkündür. Fakat kına konsepti şeker dağıtmak için uygun değilse böyle durumlarda daha farklı hediye seçeneklerine göz atmak gerekecektir. Mesela ahşap baskılı çerçeve ucuna bağlanmış kırmızı bir kesede kına dağıtmak mükemmel ve farklı bir seçim olacaktır. Aynı zamanda da kişiye özel bir konseptir. Kına gecesi hediyeleri dağıtmak bu anların daha da unutulmaz kılınmasında yardımcı olacaktır. Çünkü bu minik ve sevimli hediyeler dostlarımızın ve sevdiklerimizin evlerini süsleyerek, onların daima bizi hatırlamasına olanak tanımaktadır.

Bebek şekeri, nikah şekeri, parti malzemeleri, kına süsleri, toptan süsleme malzemeleri, davetiyeler, bebek odası kapı süsleri, bebek mevlüt şekerleri, doğum günü afiş ve magnetleri, kısa özel günleriniz için aradığınız herşey uygun fiyat ve kaliteli hizmet anlayışı ’nda.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.