Kimse Yok Mu Gönüllüleri Bu Bayramda Da Yollarda

Kimse Yok Mu Gönüllüleri Bu Bayramda Da Yollarda

Dünyanın 113 ülkesinde yardıma muhtaç milyonlarca insana yardım elini uzatan Kimse Yok Mu Derneği, Kurban Bayramı’nın ilk gününde de yardıma muhtaç binlerce kişinin kapısını çalarak yüzlerini güldürdü. İzmir’de de bayramın ilk...

Dünyanın 113 ülkesinde yardıma muhtaç milyonlarca insana yardım elini uzatan Kimse Yok Mu Derneği, Kurban Bayramı’nın ilk gününde de yardıma muhtaç binlerce kişinin kapısını çalarak yüzlerini güldürdü.

İzmir’de de bayramın ilk günü bir araya gelen Kimse Yok Mu Derneği gönüllüleri, Kurban Bayramı’nın birinci günü bile yardım dağıtmaktan geri kalmadı. İzmir’de önceden belirlenen adreslere kurban eti yardımlarını götüren gönüllüler, ihtiyaç sahiplerinden bol bol dua aldı.

İzmir’de gönüllülerin dağıtım yaptığı ilçelerden biri de Bornova oldu. Bornova ilçesi Yeşilova ve Çamdibi semtlerinde ihtiyaç sahiplerine kurbanlık et dağıtan dernek gönüllüleri, önceden belirlenen adreslere tek tek gitti. Kimse Yok Mu gönüllülerinden Murat Halhallı, hizmet etmek için dünyanın dört bir yanına dağılan kişilere göre kendilerinin kolay bir iş yaptığını belirterek, "Allah, diğer kardeşlerimizin yardımcısı olsun. Onların işi daha zor. İzmir’de ihtiyaç sahibi aileleri önceden tespit ederek kendi imkanlarımızla etleri teslim etmeye çalışıyoruz. Kendi imkanlarımızla, kendi yakıtlarımızla, kendi araçlarımızla devletten en ufak bir yardım almadan insanların gönlüne girmeye çalışıyoruz. Allah’ın izniyle bu hizmetler hiçbir zaman durmayacak. Biz bu bölgede 10 aileye kurban eti götüreceğiz." dedi.

Gönüllülerden Huzur Kiraz da "Bütün engellemelere rağmen hizmete devam edeceğiz." dedi.

Kimse Yok Mu gönüllüleri daha sonra ihtiyaç sahiplerine kurban etlerini dağıttı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.