Kimse Yok Mu, Bosna'nın Köylerinde Kurban Dağıttı

Kimse Yok Mu, Bosna'nın Köylerinde Kurban Dağıttı

Bosna-Hersek'te kesim yapan Kimse Yok Mu derneği, bugün değişik köylerde kurban eti dağıttı. Temsilci Ersin Bölükbaş, etlerin yaklaşık 20 farklı noktada dağıtıldığını söyledi.Bölükbaş, "Sel felaketinden sonra tekrar buradayız ve...

Bosna-Hersek'te kesim yapan Kimse Yok Mu derneği, bugün değişik köylerde kurban eti dağıttı. Temsilci Ersin Bölükbaş, etlerin yaklaşık 20 farklı noktada dağıtıldığını söyledi.

Bölükbaş, "Sel felaketinden sonra tekrar buradayız ve ne zaman ihtiyacı olursa geleceğiz. Bosna'lı kardeşlerimizle Kurban bayramını kutlamak büyük bir mutluluktur. Bosna bize ecdadımızdan yadigârdır." şeklinde konuştu.

Virovlye köyünde dağıtıma yardım eden cami mutevellisi Mırakiç Şeval, Kimse Yok Mu temsilcilerinın son birkaç yıldır yardım getirdiklerini söyledi. Şeval, "Bir defa deneğin doktoru geldi ve camimizde olan herkesin göz diyoptrini ölçtü ve ihtiyacı olan herkese gözlük aldı." dedi.

Eski cami imamı Adnan Selman ise, "Kimse Yok Mu temsilcilerine çok minettarız. Tekrar geldiler ve tekrar kurban dağıtımı yaptılar. Umarız derneğin faaliyetleri devam eder ve gelecekte de irtibatta kalırız." diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.