Kilolarca altını olan ünlü kuyumcu iflas etti! Şimdi ameliyat olacak parası bile yok

Kilolarca altını olan ünlü kuyumcu iflas etti! Şimdi ameliyat olacak parası bile yok

Türkiye ekonomisindeki kötü gidişata bağlı olarak birçok kişi iflas etti. Kilolarca altını olan meşhur kuyumcu iflas etti. Ailesi tarafından terk edilen isim hastalığa yakalandı. Şimdi ameliyat olacak parası bile yok.

Küresel ekonomik krizin en çok etkilediği ülkelerin başında Türkiye geliyor. Belirli aralıklarla krizin yaşandığı ülkede çok meşhur iş insanları iflas etti. Son aylarda iflas edenlerin sayısında ise rekor artış yaşandı.

kuyumcu.jpg

KUYUMCULUK YAPAN ÜNLÜ İSİM İFLAS ETTİ

En çok iflasın görüldüğü sektörler mobilya, inşaat, gıda ve turizm olarak sıralanıyor. Nakit para akışındaki zayıflamaya bağlı olarak birçok iflas yaşanıyor. Ülkede iflas ettikten sonra kötü duruma düşen iş insanı sayısı hayli fazla. Yıllardır kuyumculuk yapan meşhur isim iflas etti. Bahsi geçen bu iflasın ardından kötü günler başladı.

kuyumcu-3.webp

AİLESİ TARAFINDAN TERK EDİLDİ

Bursa'da iflas eden 60 yaşındaki Özcan Okur, iflas ettikten sonra sıkıntılarla boğuşmaya başladı. Evini ve işini kaybeden isim asıl acıyı ailesi tarafından terk edilince yaşadı. Eşi ve çocukları iflasın ardından Özcan Okur'u terk etti.

kuyumcu-22.jpg

AMELİYAT OLMAK İÇİN MADDİ DESTEK BEKLİYOR

Bu süreçte böbrek rahatsızlığına yakalanan Okur, görme yetisini de kaybetti. Bursa'da bir arkadaşının kıraathanesinde barınan ve görme engeli nedeniyle çalışamayan Okur yardım bekliyor. Maddi destek sağlanırsa Özcan Okur ameliyat olacak ve görme yetisini tekrar kazanacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum