Kılıçdaroğlu'na hakaret Sözcü'de kelle aldı

Kılıçdaroğlu'na hakaret Sözcü'de kelle aldı

Çölaşan'ın internet sitesindeki köşesinde yayınlanan Kılıçdaroğlu'na hakaret mektupları sonrası Sözcü'de fatura kesildi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na ağır hakaretlerin yayınlandığı Sözcü Gazetesi'nin internet sitesinde fatura Genel Yayın Yönetmeni Oğuz Güven'e kesildi.

KILIÇDAROĞLU'NA AĞIR MI AĞIR HAKARET

Bundan tam bir hafta önce Sözcü Gazetesi'nin internet sitesinde Emin Çölaşan'ın köşesinde yayınlanan okuyucu mektuplarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ağır mı ağır hakaretler yayınlanmıştı. O günlerde annesini kaybeden Çölaşan'ın gazetedeki köşesi boş kalırken internet sitesinde yazara gelen okuyucu mektupları yayınlanmıştı. Yazılarda, 'Aşağılık CHP'liler, Bu d.dük anasını da satar' gibi hakaretler yayınlanmıştı.

GÜVEN GİTTİ ÇETİN GELDİ

Yaşanan bu skandal sonrası fatura Sözcü Gazetesi'nin internet sitesinin başındaki isim Oğuz Güven'e kesildi. Görevden alınan Güven'in yerine ise Mustafa Çetin getirildi.  Hürriyet.com.tr'nin 8 yıl haber koordinatörlüğünü yaptıktan sonra yollarını ayıran gazeteci Oğuz Güven, Sözcü grubuyla anlaşmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.