Kılıçdaroğlu-Sarıgül buluşmasındaki dördüncü kişi kim?

Kılıçdaroğlu-Sarıgül buluşmasındaki dördüncü kişi kim?

O fotoğraftaki dördüncü isme ulaşıldı.

CHP’ye dönüşü bugün onaylanan Mustafa Sarıgül bu gelişme öncesinde Kılıçdaroğlu ile bir yemekte buluşmuş ve CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı’nın da hazır bulunduğu bu yemekte ihraç kararının kaldırılması için yazdığı dilekçesini teslim etmişti.

ÜÇLÜ FOTOĞRAF, DÖRTLÜ YEMEK!

Bu yemekle ilgili basına Kılıçdaroğlu, Sarıgül ve Salıcı’nın olduğu bir fotoğraf yansıdı. Fakat üç ismin göründüğü fotoğrafta dikkat çeken bir nokta masada dördüncü tabağın varlığı ve bu tabağın yemek yenmiş bir tabak olmasıydı.

O KİŞİ KİM?

Hür Haber’in edindiği bilgiye göre masadaki dördüncü kişi Hürriyet Gazetesi yazarı Şükrü Küçükşahin’den başkası değildi. CHP Kulislerinden sızan bilgiye göre masada hazır bulunan dördüncü ismin bir gazeteci olması o gün taraflar arasında sonrasında da parti içerisinde bir huzursuzluğa neden oldu.

DİLEKÇEYİ HÜRRİYET YAYINLAMIŞTI

Haber merkezimizin edindiği bu bilgiyi doğrulayacak gelişme ise bu sabah yaşandı. Küçükşahin’in katıldığı yemek sonrası Sarıgül’ün Kılıçdaroğlu’ya teslim ettiği el yazısı ile dönüş dilekçesi Hürriyet Gazetesi tarafından yayınlandı. Sonrasında PM’de de krize neden olan söz konusu gazeteci olayı parti yönetimini, Sarıgül’ün dilekçesinin gerçek dilekçe olmadığı, başvurunun prosedüre uygun şekilde teslim edildiği açıklamasının yapılmasına itti.

M. FATİH GEDİMAN / HÜR HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.