Kılıçdaroğlu: Batı Uygarlığının Bir Parçasıyız

Kılıçdaroğlu: Batı Uygarlığının Bir Parçasıyız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe Belediyesi, Avrupa Birliği ve Uluslararası İlişkiler Merkezi'nin açılışına katıldı. Buradaki konuşmasında, Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın Maltepe'yi batı dünyasıyla...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe Belediyesi, Avrupa Birliği ve Uluslararası İlişkiler Merkezi'nin açılışına katıldı.

Buradaki konuşmasında, Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın Maltepe'yi batı dünyasıyla birleştirmek istediğini anlatan Kılıçdaroğlu, “Uzun yıllar Almanya’da emek verdi. Oranın birikimlerini Maltepe’ye taşımak istiyor, Maltepe’nin birikimlerini de Almanya’ya taşımak istiyor. Güzel bir çalışma kendisini kutluyorum. Biz batı uygarlığının bir parçasıyız ve öyle olmak istiyoruz. Biz sanatı geliştirmek istiyoruz. Kent yaşamını geliştirmek istiyoruz. Yaşam kalitesini iyileştirmek istiyoruz. Bunu için mücadele ediyoruz. Bu mücadelede öncü rollerimizi belediye başkanlarımız üstleniyorlar.” diye konuştu

Türkiye’nin içinde bulunduğu şartları çok iyi bildiklerini ifade eden Kılıçdaroğlu şunları söyledi; "Bu merkezin hayırlı uğurlu olmasını istiyorum. Türkiye’nin içinde bulunduğu şartları çok iyi biliyoruz. Dolayısıyla hepimizin sorumluluğu var. Türkiye'ye karşı sorumluluğumuz var, çocuklarımıza karşı sorumluluğumuz var. Torunlarımıza karşı sorumluluğumuz var. Geçmişimize karşı sorumluluğumuz var o sorumluluk bilinci içinde Türkiye’yi çağdaş uygarlık parçası yapmak için el birliği ile mücadele edeceğiz. Mücadelemiz kutlu olsun.”

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine, çok sayıda milletvekili, büyükelçi, belediye başkanı, iş adamı, sanatçı ve bürokrat katıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.