Kılıçdaroğlu Balıkçılara Bereketli Bir Sezon Diledi

Kılıçdaroğlu Balıkçılara Bereketli Bir Sezon Diledi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, balıkçılıkta 15 Nisan’da başlayan av yasağının sona erdiğini hatırlatarak, “Ama günümüz, ‘Vira Bismillah’ demek günüdür.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, balıkçılıkta 15 Nisan’da başlayan av yasağının sona erdiğini hatırlatarak, “Ama günümüz, ‘Vira Bismillah’ demek günüdür. Elbette dediğim dedik gibi her sorunu kendi kafasına göre çözen ve balıkçılarımızın temel sorun ve isteklerine duyarsız kalan bu iktidardan da elbirliğiyle hesap soracağımız ve sandık başında ders vereceğimiz gün de gelecektir.” dedi.

Yazılı bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, hayatını balıkçılıkla kazananların av sezonunun bitmesiyle ‘Vira Bismillah’ diyeceğini ve yaşam alanları olan denizlerde geleceklerinin peşine düşeceğini söyledi. Balıkçıların ağlarının dolu olmasını temenni eden Kılıçdaroğlu, bu doluluğun huzur getireceğini ifade etti. Balıkçıların giderek büyüyen sıkıntıları olduğunu söyleyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti: “Bu duygu ve düşüncelerle yasağın sona ermesiyle başlayan yeni av sezonunun, yeni av mevsiminin bol bereketli balık avıyla devam etmesini, içte ve dışta balığın hakettiği fiyatı bulmasını, balıkçımızın da emeğinin karşılığını alarak evine, toplumuna, ülkesine huzur taşımasını diliyor, tüm balıkçılarımıza sevgiler, saygılar sunuyorum.” CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.