Kıbrıs’taki olaylar Türk milletini üzdü

Kıbrıs’taki olaylar Türk milletini üzdü

AK Parti Konya Milletvekili Ali Öztürk, muhalefet partilerinin KKTC'de Rum yanlısı miting yapanları destekleyip, Hükümeti suçlamalarının Türk milletini üzdüğünü savundu.

Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde bir grubun Rum bayraklarıyla miting yaparak, canlarını kurtaran Türkiye'ye hakaret etmelerinin en büyük edepsizlik olduğunu savundu.
Türkiye'nin, hükümet olarak bu hakareti yapanlara ve yaptıranlara gerekli cevabı verdiğini ifade eden Öztürk, şunları kaydetti:
''Buna karşılık muhalefet partilerimizin KKTC'de Rum yanlısı miting yapanları destekleyip, bunlara haddini bildiren cevabı veren Hükümetimizi suçlamaları tüm Türk milletini üzmüştür. Muhalefet partileri acaba hangi amaçla Rum bayraklı mitingi desteklemişlerdir? Bunun cevabını milletimize açıklamalıdırlar. 'AK Parti Kıbrıs'ı sattı, satıyor' diye suçlayanlar suçüstü yakalandı. Halkımıza yalan söyledikleri ortaya çıktı.''
Bir aydır gece gündüz demeden Torba Yasa'nın çıkarılması için yoğun bir şekilde çalıştıklarını dile getiren Öztürk, her kesimi yakından ilgilendiren bu yasaların Türkiye için hayırlı olacağına inandığını bildirdi.
Öztürk, AK Parti olarak her zaman halkın yanında ve hizmetinde olduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:
''Halkımızın huzuru ve refahı asıl hedefimizdir. Dünyada büyük devlet olurken, içeride de büyük devletin vatandaşına yakışır her türlü hizmetler insanımız için sunulmaktadır. AK Parti, halkımızla yola çıkmıştır yine demokrasimizin önündeki engeller halkımız sayesinde aşılmıştır. Dünyada demokrasi için insanlar canlarıyla mücadele ederken bundan hala dersini alamayan bizim muhalefete halkımız, günü geldiğinde en güzel cevabı verecektir. Unutmasınlar ki halka rağmen siyaset ancak geri kalmış ülkelerde yapılır.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.