KGC’den Emniyet Müdürü'ne hayırlı olsun ziyareti

KGC’den Emniyet Müdürü'ne hayırlı olsun ziyareti

Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Sefa Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Ekmekçioğlu, Hakan Markupçu, Duran Çölcü, Rasim Özdemir, Hüseyin Toptaş, Ahmet Gökbaş, Konya İl Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Şükrü Yaman'a hayırlı olsun ziyare

Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Sefa Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Ekmekçioğlu, Hakan Markupçu, Duran Çölcü, Rasim Özdemir, Hüseyin Toptaş, Ahmet Gökbaş, Konya İl Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Şükrü Yaman'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Konya'nın huzurlu bir kent olduğunu dile getiren İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, "Konya Gazeteciler Cemiyetinin ziyaretinden memnun kaldım. Konya huzurlu bir kenttir, halkımızın polise karşı olan ilgisi ve iletişimi bizleri memnun ediyor. Özellikle sizlerin kamu görevi yapmanızdan objektif ve tarafsız hizmet vermenizden dolayı da teşekkür ediyorum. Sizlerle bugüne kadar olan sağlıklı iletişimimizi devam ettireceğiz" dedi.

KGC Başkanı Sefa Özdemir İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman'a yeni görevinde başarılar dilerken, "Konya Gazeteciler Cemiyeti ve üyelerimizle birlikte Konya'nın huzuru ve güvenliği için sizlerle birlikte hareket ediyoruz. Konya’mız Türkiye'nin huzurlu ve güvenli şehirlerinden birisidir. Her zaman Konya’daki gazeteler ve medya kurumları sizlerin yanında oldu. Vatanımıza sahip çıktı. Bundan sonra da bu anlayışla hareket edecektir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.