Kesinleşen transfer yok

Kesinleşen transfer yok

Atiker Konyaspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Yeşil-beyazlı taraftarları heyecanlandıran Nicklas Bendtner transferinin gerçekleşme ihtimalinin çok zayıf olduğu oyuncunun takımıyla birlikte kampa geldiği ifade edildi

Atiker Konyaspor taraftarını heyecanlandıran Nicklas Bendtner isminin sadece bir iddia olduğu ifade edildi. Yeşil-beyazlı yöneticiler bu oyuncu ile ilgilenmediklerini oyuncunun takımla birlikte Antalya’ya geldiğini ifade ettiler Bendtner’in kamp öncesi İstanbul’a turistik gezi yaptığı söylendi. 

KESİNLEŞEN TRANSFER YOK

Sezonun ilk yarısında hücum hattından istediği verimi alamayan Atiker Konyaspor ikinci yarı için bu mevkiyi güçlü oyuncularla takviye etmek için kolları sıvadı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve yönetim yurtiçi ve yurt dışında birçok oyuncu ile temas halinde ilk yarıda son vuruş ve gol sıkıntısı yaşayan Atiker Konyaspor  devre arasında bu sıkıntıyı çözecek isimleri kadrosuna dahil etmek istiyor. görüşmelerin yapıldığı oyuncularla henüz kesinleşen bir transfer yok.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR  

Gol sıkıntısını çözmek isteyen Atiker Konyaspor yönetimi gol anlamında kendini ispatlamış ancak şuanda takımlarında kadroya giremeyen oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekip Galatasaray’da Gomis’in gerisinde kalan ancak Kasımpaşa’da attığı gollerle yıldızlaşan gurbetçi oyuncu Eren Derdiyok, Fenerbahçe’de aradığını bulamayan gol kralı Fernandao ilgili ısrarını sürdürüyor. İlk görüşmelerden istediği sonucu alamayan Atiker Konyaspor yönetimi girişimlerini sürdürüyor.

RODELLAGA ISRARI SÜRÜYOR

Yeşil-beyazlı yönetim, Trabzonspor ile  Hugo Rodallega için görüşmelerini sürdürüyor. Atiker Konyaspor golcü oyuncuyu transfer etmek için  yoğun çaba harcıyor. Yeşil-beyazlı yönetim transferleri kampa yetiştirmeye çalışıyor.

ORKAN ÇINAR’I KİRALAMAK İSTİYOR

Konyaspor Beşiktaşlı Orkan Çınar içinde beşektaş kulübüne teklif götürdü.  Görüşmeleri Mehmet Özdilek yürütüyor. Orkan ve başkan Fikret Orman konuya sıcak bakıyor. Bu transferin gerçekleşmesi halinde genç yetenek ikinci yarı yeşil-beyazlı formayı giyecek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum