Kent Konseyi Genel Kurulu 11 Kasım’da Yapılacak

Kent Konseyi Genel Kurulu 11 Kasım’da Yapılacak

Adana Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Ekrem Aslan, 11 Kasım’da tarihinde yapılacak Adana Büyükşehir Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu sebebiyle bir mesaj yayımladı. Adana Büyükşehir Kent Konseyi’nin katılımcı ve çoğulcu bir anlayışı...

Adana Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Ekrem Aslan, 11 Kasım’da tarihinde yapılacak Adana Büyükşehir Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Adana Büyükşehir Kent Konseyi’nin katılımcı ve çoğulcu bir anlayışı benimsediğinin altını çizen Aslan, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Adana Büyükşehir Kent Konseyi, kent yaşamında; kent vizyonunun ve hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, katılım ve yerinden yönetim ilkelerini hayata geçirmeye çalışır. Kentin kalkınma önceliklerinin, sorunlarının belirlendiği, tartışıldığı, çözümlerin geliştirildiği, özgürlük, demokrasi ve uzlaşmanın esas olduğu bir yapıdır. Bu bilinçten hareketle, 11 Kasım’da 14.00-17.00 saatleri arasında Seyhan Oteli’nde Genel Kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Sivil toplum kuruluşları, kamu kurum temsilcileri, mahalle muhtarları ve siyasi parti temsilcilerinin katılımıyla yapılacak olan toplantıda; Kent Konseyi Başkanı ve Yürütme Kurulu üyeleri seçilecek. Temennimiz; genel kuruldan sonra da “birlikte başardık” kültürüyle Adana için çalışmalarımızı sürdürmektir."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.