KDTde 3 oyun sahnelenecek

KDTde 3 oyun sahnelenecek

Konya Devlet Tiyatrosu (KDT), Lady Augusta Gregory'nin yazdığı ''Kulaktan Kulağa'' ve Bertolt Brecht'in yazdığı ''Carrar Ana'nın Silahları'' ile ''Güzel ve Çirkin'' adlı oyunları sahneleyecek

Konya Devlet Tiyatrosu (KDT), Lady Augusta Gregory'nin yazdığı ''Kulaktan Kulağa'' ve Bertolt Brecht'in yazdığı ''Carrar Ana'nın Silahları'' ile ''Güzel ve Çirkin'' adlı oyunları sahneleyecek.
Dekoru Gül Emre, kostümleri Gülnur Orhon ve ışık düzeni Mehmet Yaşayan'ın yaptığı ''Kulaktan-Kulağa'' ve '' Carrar Ana'nın silahları'' oyunlarda, Alpay Aksum, Şebnem Büyükkalkan, Gökçe Yurtsal, Doğan Doğru, Bengisu Gürbüzer Doğru, Feray Darıcı, Hasan Tanılmış, Özgür Baş, rol alıyor.
Kulakların duymak istediklerini mi yoksa her şeyi mi duyduğunu konu edinen ''Kulaktan Kulağa'' ve iki çocuklu bir annenin savaş sırasındaki yaşamını anlatan ''Carrar Ana'nın Silahları'' bugün saat 19.30'da, 26 Kasım Cumartesi günü saat 14.00 ve 19.30'da izleyicinin beğenisine sunulacak.
Dekorunun Dekoru Aytuğ Dereli, kostümleri Ceren Karahan ve ışık düzeni Hakan Özdemir'e ait ''Güzel ve Çirkin'' oyunda ise Nur Yazar, Tuncay Aynur, Ozan Çobanoğlu, Ebru Gülerarslan, Ahmet Çökmez, Ferdi Dalkılıç, Özlem Özkan, Nevra Sayar, Gonca Kunduzcu, Selin Genç, Çağatay Eker, Canan Kalkır ve Duygu Biçer rol alıyor. Oyun, 27 Kasım Pazar günü saat 14.00'da izleyicisiyle buluşacak.
Tamay Sayar-Şekip Taşpınar'ın yazdığı ''Dört Köşe Palyaço'' çocuk oyunu da 29 Kasım Salı günü saat 10.30 ve 14.00'da, 30 Kasım Çarşamba günü 10.30'da sahnelenecek.

AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.