Kazanmayı alışkanlık haline getireceğiz

Kazanmayı alışkanlık haline getireceğiz

Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, defansta daha iyi görünen takımın, aynı görüntüyü ileri uçta vermesi adına transfer çalışmalarına devam edildiğini belirterek, Bunu başardığımız zaman ligde adından söz ettirecek ve kazanmayı alışkanlık haline getir

Konyaspor’da, 16 haftalık dönemi değerlendirmeye alındığında başarılı olmadığını söyleyen Giray Bulak, “Bu konudaki eksiklerimizi giderme adına devre arası hazırlıklarına erken başladık. Bana göre iyi oynadığımız maçlarda kimi zaman bir anlık konsantrasyon eksikliği, kimi zaman da skoru koruma kaygısıyla önemli puanlar kaybettik. Bu kayıpları yaşamasaydık bugün 16 hafta sonunda 17 puanda değil de 25 puanda olurduk. Ama sonuçta beklentilere cevap veremediğimiz gerçeği ortada. Ama devre arasını en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Bunun için son derece güzel saha ve konaklama şartlarının oluştuğu bir yerde kamp yapıyoruz. PAF Takımımızdan aramıza katılan gençlerle birlikte faydalı bir kamp dönemi geçireceğimize inanıyorum. Devre arasında 7 Ocak ve 18 Ocak olmak üzere iki kupa maçı oynayacağız. Bunun yanı sıra 8 özel karşılaşma yapacağız ve bu maçlar lig öncesi son durumumuzu görme imkanını bize sağlarken, eksiklerimizin giderilmesi adına da faydalı olacak.” 

Antalya’daki kamp çalışmalarının istediği gibi gittiğini söyleyen Bulak, “Bizim amacımız ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlanmak. Özellikle de yeni transferlerin de katılımı ile daha iyi bir çalışma temposu yakalayacağız. Konyasporlu taraftarlar merak etmesin, bu takım ikinci yarıda çok daha başarılı skorlara imza atacaktır. Önemli olan şehrin tüm katmanları bize ve bu takıma destek olsun, güvensin. İlk yarıda sıkıntılı maçlarımız oldu. Aynı sıkıntıları ikinci yarıda yaşamak istemiyoruz” diye konuştu.
HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
İkinci yarı hazırlıklarının birinci etabı için Antalya’da toplanan Konyaspor’da kamp çalışmaları sürüyor. PAF takımdan kaleciler Fikret ve Nazmi ile Recep, Rifat, Oğuz, Feyyaz ve İlyas’ın da yer aldığı ilk antrenman, düzkoşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra 15 dakika gruplar halinde serbest koşu çalışması yapan futbolcular, yürüyüş ile kampın ilk çalışmasını tamamladı. Yeşil-beyazlılar, dün ise çift antrenmana yaptı. Kamelya otelinde sahasında, sabah yapılan antrenmana izinli olan yabancı oyuncular Jefferson, Kaue Da Silva ve Milos Mihajlov’un yanı sıra burnundan ufak bir operasyon geçiren Serhat Akyüz katılmadı. Yabancı futbolcular 2 Ocak’ta başlayacak ikinci dönem hazırlık kampına dahil olacaklar. Sabah antrenmanı düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Kaleciler Oğuzhan, İlker, Fikret ve Nazmi, kaleci antrenörü Adnan Karahan yönetiminde bir süre takımdan ayrı olarak çalıştığı antrenman, pas çalışması ve yarı sahada oynanan top tekniğine dayalı çift kale maç ile sona erdi. Temsilcimiz, akşam antrenmanında ise top çalışması yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.