Kayso Başkanı Mustafa Boydak:

Kayso Başkanı Mustafa Boydak:

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak, Ankara’da ki saldırıya ilişkin olarak yayımladığı mesajda, "Terörü bir kez daha kınıyor ve lanetliyoruz" dedi.KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, Ankara’...

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak, Ankara’da ki saldırıya ilişkin olarak yayımladığı mesajda, "Terörü bir kez daha kınıyor ve lanetliyoruz" dedi.

KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, Ankara’da ki saldırıya ilişkin olarak yayımladığı mesajda, Türk milleti olarak dimdik ayakta kalacaklarını söyledi. Boydak, mesajında şunları belirtti:

"Terör odakları tarafından Ankara’da milletimizin birliğine ve bütünlüğüne karşı yapılan haince saldırıyı bir kez daha lanetliyor ve nefretle kınıyoruz. Türk milleti olarak teröristlerin kirli emellerle bizi ayırma girişimlerine karşı dimdik ayakta kalmaya devam edeceğiz. Terör örgütü gerçekleştirdiği hain saldırılarla bizi yıldırmaya ve devlete olan güvenini sarsmaya asla muvaffak olamayacaktır. Ülkemizin birliğini, dirliğini ve huzurunu bu tarz oyunlarla bozmak isteyenlere geçmişte fırsat vermediğimiz gibi bu günde fırsat vermeyeceğiz. Yaşanan bu olaylar millet olarak bizleri daha da perçinleyecek ve kenetleyecektir. Bu düşüncelerle, terör olaylarına karşı devletimiz tarafından alınan tüm tedbirleri destekliyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar, tüm halkımıza başsağlığı diliyoruz."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.