Kayserispor ile 25. randevu

Kayserispor ile 25. randevu

Kayserispor ile ittifak Holding Konyaspor, Süper Lig'de 25. kez karşılaşacak. İki takım arasında ligde daha önce oynanan 24 karşılaşmada, yeşil-beyazlı ekibin galibiyetlerde üstünlüğü bulunuyor.

Anadolu Kartalı, söz konusu 24 maçta rakibi karşısında 9 galibiyet, 8 beraberlik 7 yenilgi aldı. Geçtiğimiz sezon ligin ilk yarısında Konya'da oynanan maçı Konyaspor, 90+8'de Marko Jevtovic'in penaltı golüyle 2-1 kazanmıştı. İkinci yarıda Kayseri’de oynana karşılaşma 2-2 sona ermişti 

Süper Lig'in 14. haftasında Konyaspor'u konuk edecek Kayserispor'da moraller bozuk 

Başarısız bir sezon geçiren sarı-kırmızılı takım galibiyet hasretini dindiremedi. Deplasmanda Antalyaspor'a 2-0 kaybeden sarı kırmızılı ekip, 8 haftadır 3 puanı bir arada göremiyor. Bu sezonki ilk galibiyetini ilk haftada sahasında Kasımpaşa'yı 1-0 yenerek, son galibiyetini de ligin 4.haftasında deplasmanda Ankaragücü'nü 1-0 yenerek alan sarı kırmızılılar, sonrasında oynadığı 8 maçta 4 beraberlik 4 yenilgi elde etti. 

Bayram Bektaş'ın yerine teknik direktörlük koltuğuna oturan Samet Aybaba, 4 maç sonrasında kaybetti. Kayserispor serüvenine Galatasaray maçı ile başlayan ve sırasıyla Galatasaray, Karagümrük, Göztepe ve Trabzonspor maçlarından beraberlikler ile ayrılan Samet Aybaba, Antalyaspor deplasmanından puansız ayrılırken, henüz galibiyet sevinci de yaşayamadı. 

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.