Kayseri Erciyes 1 Puana Sevinirken, Bursa 3 Puanı Kaçırdığına Üzülüyor

Kayseri Erciyes 1 Puana Sevinirken, Bursa 3 Puanı Kaçırdığına Üzülüyor

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, deplasmanda galibiyete yakın tarafın kendileri olduğunu ancak 3 puan alamadıkları için üzgün olduklarını söyledi. SAİ Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz da takımın oyunundan memnun...

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, deplasmanda galibiyete yakın tarafın kendileri olduğunu ancak 3 puan alamadıkları için üzgün olduklarını söyledi. SAİ Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz da takımın oyunundan memnun olduğunu ifade etti.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu. 9. haftasında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Bursaspor’u ağırladı. Maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Maçı değerlendiren Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Maçtan evvel tempolu, teknik ve hızlı bir oyun olacağını biliyorduk.” diyerek söze başladı.

Maçın genelinde oyun kontrolünü ellerinde tuttuklarını belirten Güneş, “Ancak golden sonra topun kontrolünü rakibe verdik. Rakibin etkili atağı yoktu. Şansa bir gol yedik. Daha fazla pozisyon üreten taraf bizdik. 3 puan alamadığımız için üzgünüz. Bundan sonra diğer maçları kazanmak istiyoruz. Pas yüzdesi iyi bir maçtı.” dedi.

Hakemlerle ilgili bir soruya Güneş, maçın hakeminin kötü niyetli bir maç yönetmediğini kaydetti. Güneş, “Erciyes takımının hakemden şikayeti neydi onu bilmiyorum.” ifadelerini kullandı.

Oyuncuların gergin olduğunun hatırlatılması üzerine de Güneş, “Bunu söylemek istemiyordum. Saha içinde bizi yıldırmaya çalıştılar. Saha içindeki neyse soyunma odasında yapılanları yakıştıramadık. Saldırı oluyorsa bu doğru değil. Kim yaparsa yapsın.” karşılığını verdi.

SAİ KAYSERİ ERCİYESSPOR 1 PUANDAN MEMNUN

SAİ Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, oyuncularının rakip karşısındaki oyunundan memnun olduğunu dile getirdi. “Futbolcularımı özellikle ikinci yarıdaki oyunundan dolayı kutluyorum.” diyen Korkmaz, “İkinci yarı bütün riskleri aldık. Öyle de gerekiyordu. O kadar riske gol pozisyonu vermemiz normal. Bursa çok iyi bir takım. Onların üzerine o baskıyı kurmak oyuncularımın becerisiydi. Bursa hiçbir rakibe karşı bu kadar baskılı oynamadı. Oyundan memnunun, Mücadeleci futbol beni memnun etti.” şeklinde konuştu.

Hakemle ilgili bir soru üzerine de Korkmaz, “Ben konuşmayacağım. Bunu yorumcular yapsın. Bizim saha içini yorumlamamız lazım. Bizim görevimiz futbolu güzelleştirmek. Yazması gerekenler yazmalı. Ben takımımın oyununa bakıyorum.” diye cevap verdi.

Puan ve sıralamayla ilgili bir soru üzerine de Korkmaz, “İlk yarı fikstürümüz gerçekten çok zor. 5 şampiyonluk kazanmış takımla kendi evimizde oynuyoruz. Tabela iyi olmadığı zaman maalesef futbola iyi bakılmıyor. Ben oyuncularımın oyunundan memnunum.” şeklinde konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.