Kaynak aranıyor

Kaynak aranıyor

Konyasporun transfer yapabilmesi için öncelikle ekonomik sıkıntıyı gidermesi için çalışmalar yapılıyor. Yeşil-beyazlı temsilcimizde parasal sıkıntı devam ediyor. Gözler Belediyede

Lig’in ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Konyaspor’da, ara transfer para sorunu çözümlenmesi halinde hafta sonuna kadar büyük ölçüde bitirilmeye çalışılacak. Yeşil-beyazlı’larda Kocaelispor’dan Bülent Bölükbaş ile prensipte anlaşma sağlanmasına karşın kulübüyle olan sorununun çözülmesi bekleniyor. Parasını alamadığı için Futbol Federasyonuna başvuran bu futbolcu 15 Ocak Perşembe günü mesai bitiminde serbest kalacak.. Konyaspor futbol şube sorumlusu Mustafa Düzkaya, Bülent’in kendilerine söz verdiği ve serbest kalması halinde 16 Ocak Cuma günü Konya’ya geleceğini yineledi..  Konyaspor yönetici ve teknik adamların Bülent ile sürekli temas halinde oldukları da açıklandı.
TRANSFER İÇİN KAYNAK ARANIYOR
Konyaspor’un listesinde yer alan bir diğer Kocaelisporlu futbolcu ise Taner Gülleri. 19 Ocak Pazartesi günü serbest kalacak olan forvet oyuncusunun 1,5 milyon lira istemesi transferini zorlaştırdı. Ancak, adı geçen futbolcu ve babasıyla görüşmeler devam ediyor. Taner fiyat indirmesi halinde transferi gerçekleştirilecek. Futbol şube sorumlusu Düzkaya, Taner’in transferini bu nedenle askıya aldıklarını belirtti. Konyaspor’un transfer listesinde bulunan bir diğer futbolcu, Ankaragücü’lü Metin Akan için de bekleyiş sürüyor. Orta sahada görev yapan Metin’de 15 Ocak’ta serbest kalacak. Bu futbolcuyla önceki gün Antalya kampında yapılan görüşmede prensipte anlaşma sağlandığı ileri sürüldü. Temsilcimizde, transfer listesine sürpriz bir yabancı futbolcunun girdiği gelen duyumlar arasında. Forvet olarak görev yapan bu futbolcunun ismini imza atıncaya kadar açıklamayacağı öğrenilirken,  transferin hafta içerisinde bitirileceği gelen haberler arasında. Ancak, bu oyuncunun da transferinin yapılması için öncelikle para bulunması gerekiyor. Konyasporlu yöneticiler, Belediye’nin destek vermesi halinde transferlerin büyük bölümünü bu hafta içerisinde bitireceklerini, bunlarında Bülent, Metin ve ismini açıklamak istemedikleri yabancı futbolcu olduğunu söylediler. 
KARTAL’DA TOPLU DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI
Devre arası ikinci etap kampının devam ettiği Antalya Selin Hotel’de, dört futbolcu için toplu doğum günü kutlaması yapıldı. Doğum günü pastasını birlikte kesen Zafer Demir, İsmail Güldüren, Cihan Haspolatlı ve kaleci Jefferson’a ilk parçayı takım kaptanı Ömer Gündostu verdi. Konyaspor’da, Zafer Demir 32., İsmail Güldüren 30., Cihan Haspolatlı 29. ve kaleci Jefferson De Oliveri Galvao 26.yaşlarını Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, Yönetici Muammer Bingöl, teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla birlikte pasta keserek kutladı. Yönetim Kurulu Üyesi Muammer Bingöl tarafından getirilen doğum günü pastasını hep birlikte kesen futbolcular, başarılı bir ikinci devre yaşamak dileğinde bulunurken, kendilerine pastadan ilk parçayı takım kaptanı Ömer Gündostu yedirdi. Yönetim Kurulu Üyesi Muammer Bingöl’e jestinden dolayı teşekkür eden ve futbolculara nice yıllar dileğinde bulunan Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya “Bundan sonra en kötü günümüz inşallah böyle olur. Yoğun bir çalıma temposu içerisindesiniz. Sezonun ikinci devresinde bu emeklerinizi karşılığını alacağınıza ve Konyaspor’u ligde üst sıralara taşıyacağınıza inanıyorum” dedi. Futbolcular daha sonra teknik heyet ve takım arkadaşlarının kutlamalarını kabul etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.