Kaymakamlara Veda Yemeği

Kaymakamlara Veda Yemeği

Kayseri Valisi Orhan Düzgün ildeki görev sürelerini tamamlayarak yeni görevlerine atanan kaymakamlar ile veda yemeğinde bir araya geldi. Vali Düzgün’ün eşi Gül Düzgün ile birlikte düzenlediği yemeğe ilde görev yapan mülki idare amirleri...

Kayseri Valisi Orhan Düzgün ildeki görev sürelerini tamamlayarak yeni görevlerine atanan kaymakamlar ile veda yemeğinde bir araya geldi.

Vali Düzgün’ün eşi Gül Düzgün ile birlikte düzenlediği yemeğe ilde görev yapan mülki idare amirleri ile Muş Vali Yardımcılığı’na atanan İncesu Kaymakamı Ercan Öter, İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğü’ne atanan Bünyan Kaymakamı Engin Aksakal, Kestel Kaymakamlığı’na atanan Yahyalı Kaymakamı Ziya Polat, Erciş Kaymakamlığı’na atanan Yeşilhisar Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, Çaldıran Kaymakamlığı’na atanan Sarız Kaymakamı Mustafa Mendeş eşleri ile katıldı. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğü görevine atanan Hacılar Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan ise mazereti nedeniyle veda yemeğine katılamadı.

    Vali Yardımcıları Erdoğan Aygenç ve Mehmet Emin Avcı ile diğer kaymakamların da meslektaşlarını yalnız bırakmadığı veda yemeğinde konuşan Vali Düzgün, kaymakamlara Kayseri’ye verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti.

    Düzgün, mülki idare mesleğinin önemine değinerek "Mülki idarede her bir görev, gerek kaymakamlık, gerek vali yardımcılığı, gerekse bakanlık teşkilatlarındaki görevler ayrı tecrübeler kazandırıyor." diye konuştu.

    Samimi bir ortamda gerçekleşen veda yemeğinin ardından Kayseri’ye verdikleri katkılardan dolayı kaymakamlara Vali Düzgün tarafından çeşitli hediyeler verildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.