Kavuş: Muhtarlar  büyük yük aldı

Kavuş: Muhtarlar büyük yük aldı

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve AK Parti Konya Milletvekili adayı Mustafa Hakan Özer iftar programında Meram muhtarlarıyla buluştu. Kavuş, iftarın ardından AK Parti Konya Milletvekili adayı Latif Selvi ile birlikte vatandaşlarla bir araya geldi.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve AK Parti Konya Milletvekili adayı Mustafa Hakan Özer, düzenlenen iftar programında Meram Mahalle Muhtarları ve aileleri ile bir araya geldi. Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programa AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Melih Sefa Danışık da katıldı.

BİRLİK VE BERABERLİK ÖRNEĞİ

AK Parti Konya Milletvekili adayı Mustafa Hakan Özer ile birlikte yıllarca AK Parti’nin başarısı için mücadele verdiklerini dile getiren Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Özer’e adaylık sürecinde başarılar diledi. Ülkenin, 2023 yılına iyi bir başlangıç yaptığını ancak 6 Şubat Depremleri ile büyük üzüntü yaşadıklarını belirten Başkan Kavuş, “Ancak bu kötü günler de dünyaya örnek olacak birlik ve beraberlik örneği gösterdik. Her zaman ‘ilk koşulan kişi’ olan muhtarlarımız da bu noktada büyük yük aldı. Gerek gönderilen yardımlarda gerek şehrimize gelen mağdurlar için hayırseverleri koordine ettiniz. Her birinize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Girilen seçim süreci hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bizim derdimiz tasamız bu ülke, bu şehir. Varlık sebebimiz geleceğimiz, çocuklarımız. Tüm bunlar için 14 Mayıs tarihi bir dönüm noktası olacak. Bizim gençliğimizde yaşadığımız buhranları çocuklarımız yaşasın istemiyoruz. Daha iyi şartlarda yaşasınlar ve daha iyi imkanlara kavuşsunlar diye çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 21 yıllık süreçte büyük başarıların altına imza attık. Bu başarılar devam etsin, bu sürecin bozulmaması ve kesintiye uğramaması için bu seçim belki de bundan önce yaşadığımız tüm seçimlerden daha önemli. Başarılı olma mecburiyetimiz var.”

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİLER

Muhtarların, vatandaşlara en yakın temas eden ve en iyi diyalog kuran isimler olduğunu belirten AK Parti Milletvekili adayı Mustafa Hakan Özer, bu nedenle muhtarların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kıymetlisi olduğunu hatırlattı.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, teravihin ardından AK Parti Konya Milletvekili Adayı Latif Selvi ile birlikte Ertuğrul Gazi Emekliler Lokali’nde vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular’ın da eşlik ettiği ziyarette çay eşliğinde sohbet edilirken Milletvekili Adayı Selvi, son siyasi gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.