Kavun İçinde Çimlenen Çekirdekler Görenleri Şaşırttı

Kavun İçinde Çimlenen Çekirdekler Görenleri Şaşırttı

Türkiye'de meyve ve sebzede hormon kullanımının kontrolsüzlüğü tartışıla dursun domatesten sonra bu kez de kavunda çimlenmiş çekirdekler görenleri şaşırttı.Kayseri'de bir vatandaş aldığı Adana kavununun çimlenmiş çekirdeklerini görünce...

Türkiye'de meyve ve sebzede hormon kullanımının kontrolsüzlüğü tartışıla dursun domatesten sonra bu kez de kavunda çimlenmiş çekirdekler görenleri şaşırttı.

Kayseri'de bir vatandaş aldığı Adana kavununun çimlenmiş çekirdeklerini görünce hayretini gizleyemedi. Kadim Sönmez isimli vatandaş mevsimine uygun olduğu için kavun aldığını belirterek, "Kavunu evde kestik. Ancak kavun içindeki çekirdeklerin yeşerdiğini görünce şok olduk. Daha önce domates de benzer durumu yaşanmıştı. O zaman bize aşırı hormon kullanımından kaynaklandığını dile getirmişlerdi. Mevsimi olmasına rağmen kavunda hormon kullanılarak üretim yapılacağını düşünemiyoruz. Ama bize söylenen, kavun üretimini artırma adına hormon kullanılmış olabileceği yönünde. Şaşırdık. Aldığımız 3 adet kavunda da aynı durum söz konusu oldu. Kavunları bu nedenle yemedik ve çöpe attık. Aynı pazar yerinden kavun alan komşularımızda da aynı durum yaşanmış." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.