Kaski’den Su Kesintisi Uyarısı

Kaski’den Su Kesintisi Uyarısı

KASKİ Genel Müdürlüğü, Talas Harman Mahallesinde yürütülen çalışmalar sırasında yaşanabilecek su kesintisine karşı abonelerini uyardı.16 Mart çarşamba (bugün) günü, Talas Harman Mahallesi, Okutan cadd...

KASKİ Genel Müdürlüğü, Talas Harman Mahallesinde yürütülen çalışmalar sırasında yaşanabilecek su kesintisine karşı abonelerini uyardı.

16 Mart çarşamba (bugün) günü, Talas Harman Mahallesi, Okutan caddesinin bir kısmı ile Emekevler sokakta bulunan içme suyu borularını yenileme çalışmalarına başlanıldığını belirten KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, konu hakkında şunları söyledi:

“Söz konusu çalışmaların yapılacağı bölgede altyapının yoğun olması, güzergâhların dar olması ve yer yer imar problemlerinin bulunması nedenleriyle zaman zaman arızalar meydana gelebilir. Bu durumda bölgede su kesintisi yaşanabilir. Olası bir su kesintisinde ise Bahçelievler, Yenidoğan ve Mevlana mahallelerinin bir kısmı, Kızılay Kan Merkezi ve Göğüs Hastanesi etkilenebilir.”

Batukan; bu mahallelerde ikamet eden vatandaşların olası bir su kesintisinde mağdur olamamaları için önceden tedbirler almaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.